January 01, 2016

2016

Hyvää Uutta Vuotta!

Tulkoon uudesta vuodesta jälleen parempi kuin edellisestä, joka ei sekään ollut hassumpi viime metrien hankaluuksia lukuunottamatta. Onnistuin nimittäin saamaan joulunalla kuumepöpön, jonka vuoksi jouduin perumaan käytännössä kaikki suunnitelmat. Tyttöjen jouludinnerit, Victoria&Albert-museon Intia-näyttely, Michael Jackson -musikaali, outlet-shoppailut... Tässä siis syytä myös joulunajan blogihiljaisuuteen.
Onneksi pöpö laantui kuitenkin sen verran, että varsinaiset joulusuunnitelmat eivät menneet pieleen, vaikka hetken aikaa kylmänhorkassa kahden peiton alla maatessani sekin uhkakuva kävi mielessä. Vaan ehei, sain kuin sainkin itseni lentokentälle ja lämpimille maille helteiseen Etelä-Afrikkaan.

Joulua vietettiin rauhallisissa merkeissä ja uutta vuotta sitäkin mukavissa tunnelmissa matkasta toipuen. Palasimme nimittäin vasta eilen uudenvuodenaattona iltapäivällä pienoisen viivästyksen jälkeen.
Uudelta vuodelta odotan jälleen kerran ihmettä eli itsestään tapahtuvaa kuntoremonttia sekä taivaasta satavaa mannaa ja hunajaa. No, vakavasti, aina voi elää terveellisemmin ja nyt on tarkoitus karistaa muutama kilokin. Lisäksi tänä vuonna aion koluta Lontoota aiempaa enemmän eli nähtävyyksiä, näyttelyitä, esityksiä ja sellaista.

Aktivoitumista siis sekä ruumiille että mielelle, mens sana i corpore sano.

Hyvää uutta vuotta teille kaikille, tästä tämä taas lähtee!

Mitä sinä odotat uudelta vuodelta?

PS: Näimme kuin näimmekin tänä vuonna ihan oikeaa lunta! Paluumatkan välilaskulla Istanbuliin, josta tämän postauksen kuvat. Näitä maisemia ihailtiin lentokoneen ikkunasta käsin nelisen tuntia ennen kuin päästiin liikkeelle, siivet jäässä ja kiitoradalla lunta ja sen sellaista. Muuten ei kyllä ole Turkish Airlinesista muuta kuin hyvää sanottavaa.

No comments:

Post a Comment