December 04, 2015

Sisustusta - Kotitoimisto

Siirtyminen sisätiloihin jatkuu ja samalla siis kodin sisustaminen. Huolellisesti tehty suunnitelma (lue: oho, katsopas, kun on aika vierinyt, tarttiskos tässä tehdä jotain...?) kotitoimistomme sisustuksesta on saatu vihdoin (melkein) toteutettua.

Kotitoimiston haasteena on sen ihan naurettavan pieni koko. Huone siis on yksi talomme makuuhuoneista ja kooltaan noin 2 x 2 m - eli suomalaisten standardien mukaan ei siis käsittääkseni huone ollenkaan. Onneksi tätä huonetta ei meidän taloudessamme tarvita ihan oikeaan makuuhuonekäyttöön, sen sijaan siitä kalustettiin kahden aikuisen työhuone.

Kaksi pientä työpöytää sai väistyä, kun seinää vasten kiinnitettiin pöytälevy, jonka ääreen me molemmat mahdumme tietokoneinemme. Pöydän alle hankittiin molemmille pienet laatikostot, samaa sarjaa, kuin huoneessa jo aiemmin ollut vähän isompi laatikosto. Tämän huoneen väritystä ei tarvinnut miettiä, valkoisuus avartaa pientä huonetta.
Huoneen seinille on matkalla pari vuosien varrella Tate Modernista ostamaani printtiä, joista toinen on tämä Matisse. Valitettavasti kaupasta oli tietysti juuri nyt tämänkokoiset valkoiset kehykset loppu, enkä halunnut mustia, joten odotamme täydennystä sinne kaupan hyllylle. Ihan valmiiksi ei huone siis vielä tullut (onko sisustus koskaan valmis?), tuolitkin varmaankin vielä uusitaan jossain välissä. Mutta kyllä tässä kelpaa tehdä niin töitä kuin harrastuksiakin.

Ei ehkä siltä näytä, mutta huone toimii myös vierashuoneena. Ensimmäinen vieras on jo siinä yönsä nukkunut. Ai missäkö? No, pöydälläpä tietysti!

No comments:

Post a Comment