December 13, 2015

Puuhasteluja - Joulusukat

Täällä Englannissa ystävien muistaminen kortilla on todella tärkeää. Työpaikalla kerätään nimet synttärikorttiin kaikille ja joka vuosi, ja jouluna tietysti annetaan kaikille joulukortit töissä ja ystäväpiirissä. Ja sähköpostikortteja ei tietenkään lasketa, vaan ihan oikeaa pahvia sen on oltava. Korttien tekeminen ei nyt kuitenkaan niin kovasti houkutellut, teki mieli puuhailla jotain muuta. Sain syksyllä sopivasti käsiini kivan käsityöohjeen, joten joulukorttipajan sijaan meillä olikin tänä vuonna virkkausnurkkaus, jossa syntyi kortin kylkeen joulutervehdykseksi tällaiset jutut.
Pienet joulusukat, juuri sopivat kahdelle suklaakonvehdille. Nämä on siis virkattu, käytin jumbolankaa ja kutosen virkkuukoukkua. Tosi helpot ja nopeat tehdä eli vielä ehtii jouluksi. Käsityöohje kokonaisuudessaan on joulukalenteri, jossa näiden sukkien lisäksi on myös pieniä käsineitä, mutta minä siis nyt innostuin tällä kertaa vain näistä sukista - ja suomalaisesta joulusuklaasta. Ohjeen voi ladata ilmaiseksi täältä (englanniksi).

Mukavaa adventtisunnuntaita!

4 comments:

  1. Söpöt! Pienet muistamiset lämmittävät isosti mieltä.

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva ohje. Toi voisi olla ihan kiva koriste ilman mitään joulukalenteri ajatusta. Voisi korvata osan noista sukista tai käsineitä vaikka pienillä sydämillä.

    ReplyDelete