November 21, 2015

Valoa!

En olekaan pitkään aikaan kertonut mitään meidän sisustusjutuista. Niin se vaan on, että kesällä puuhataan ulkoasioita ja näin syksyn tullen katse siirtyy taas takaisin sisätilohin. Kotona on nyt valmistunut muutama ikuisuusprojekti, muun muassa keittiön led-valot on vihdoin saatu kokonaan asennettua.

En edes muista, koska tämä projekti alkoi, mutta aikaa siinä kyllä kului ihan kiitettävästi. Mies pähkäili ja mittaili ja tilaili valonauhaa ja aloitti hienosti asennusprojektin, mutta sitten yksi kelallinen valonauhaa olikin rikki. Kaputt. Ei valoja. Olikohan sitten palautusaika kulunut umpeen ja toimittajan valikoimat vaihtuneet vai mikä oli syynä, mutta jouduimme tilaamaan lisää valonauhaa toisesta paikasta. Ja sepä oli tietysti eriväristä. Valkoista kyllä, mutta ihan eriväristä, sinisempää, kuin se aiemmin tilattu ja puoleen keittiöön asennettu. Ja sitten piti hankkia valot myös terassille. Ja asentaa se. Ja sellaista kaikenlaista, ja aina välissä kului hiukan lisää aikaa. Kunnes nyt sitten päivänä eräänä vihdoin saatiin myös keittiöön joka paikkaan valot, ja vieläpä ihan samanvalkoiset valot. 
Lähikuva led-nauhasta.
Led-valonauha on siis asennettu kaappien ylä- ja alareunaan ja kyllä tuli aika hieno, vaikka alkuun olinkin hiukan epäileväinen. Kauhukuvissa minulla siinteli sellainen poikamieskämpän loisteputki-neonvalo-välke, mutta tuollainen lämmin valkoinen osoittautui kyllä minun mielestäni sitten kuitenkin tosi kauniiksi ja valoteholtaankin erinomaiseksi. Näyttää kuvassa hiukkasen kylmemmältä, mitä luonnossa. Kyllä kelpaa nyt näiden valojen alla Juniorin ja minun leipoa talvi-iltoina.

Valoisia talvihetkiä kaikille!

2 comments:

  1. Kodikas tunnelma. Kyllä valaistus luo tehokkaasti ihan uusia elementtejä sisustukseen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kyllä on kiva, kun saatiin tämä valmiiksi!

      Delete