November 06, 2015

Marraspimeää

Voi kääk, ei voi muuta sanoa. En tiedä, onko lomaltapaluu tällä kertaa jotenkin erityisen hankalaa vai marraskuun sateet ja pimeys vai mikä on, kun takana on jotenkin ihan kamalan vaikea viikko. Olen tällä viikolla joka ikinen aamu herännyt neljän aikoihin pystymättä enää nukkumaan, eli väsymys alkaa näin loppuviikosta olla ihan järkyttävä. Eilen koitin viedä Junioria iltatoimille, mutta pinna kiristyi ihan puhtaasta väsymyksestä niin, että totesin Miehelle, että nyt ei pysty, ja hänpä sitten hoiti homman. No, luin minä sentään iltasadun. Tapaisen.
Lisäksi viikon aikana on kulunut tuota kuvassa näkyvää herkkua - no, aika paljon. Kyllä tuo Fasun suklaa sitten vaan on hyvää! Tuo varsinainen talvimaku vielä odottaa maistamista, mutta olen ihan varma, että maistuu.

Vaan onneksi on viikonloppu, ohjelmassa on ainakin Suomi-koulua, kaverisynttäreitä ja grillaamista (näillä näkymin vesisateessa, mutta todennäköisesti se ei miestä hetkauta, ”ny rillataan”). Suomi-koulun osalta jo päätin, että kaikenlaisen kaupungilla sinkoilun sijasta minä suuntaan Juniorin oppitunnin ajaksi johonkin paikalliseen kahvilaan ja istun latteni kanssa ihan kaikessa rauhassa stressaamatta yhtään mistään.

Hyvää viikonloppua!

2 comments:

 1. Voit vaan kuvitella, miten järkyttävän pimeää on Oulussa! Toivoisin jo lunta piristämään tätä harmautta. Vaan ei, luvassa on sumua ja tihkusadetta. Tämä vuodenaika on niin syvältä.
  Onneksi kohta voi aloittaa joulun valmistelun:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voin, voisin kyllä ilomielin luopua marraskuusta, jouluvalmistelujen voimalla jaksetaan!

   Delete