November 25, 2015

Korttipajalla - talvinen synttärikortti

Korttipajalla ei ole montaa tovia kulunut kesän ja syksyn aikana, ihan nolottaa, kuinka aika monet juhlahetket on taas menty ostokorteilla. Mutta nyt palataan takaisin ruotuun - Suomen, vaan ei Englannin säät mielessä talvisella synttärikortilla.
Tässä on yhdistetty kimaltelevat jättilumihiutaleet timanttitarroihin ja hopeanauhaan, pohjana tummansininen kortti. Lumihiutaleet ovat lasten askartelusetistä, mutta ihan kivastihan ne tähän aikuisenkin korttiin sopivat. Tämäntyyppinen korttihan sopisi erinomaisesti myös jouluterehdykseksi.

Talvinen teema korttiin tuli synttärilahjasta, joka ei ollutkaan tällä kertaa tavaralahja, vaan elämyssellainen eli synttärisankari vietiin luistelemaan. Luisteluhan ei täällä ole ihan jokamiehen perustaito tai tavanomainen harrastus, mutta näin talviaikaan täällä avataan siellä täällä pieniä tekojääkaukaloita, joihin voi aika suolaista maksua vastaan mennä luistelemaan, yleensä kolmeksi vartiksi. Lumesta ja luonnonjäistä täällä saadaan edelleen ja varmaan koko talvikin vain haaveilla.

No comments:

Post a Comment