October 11, 2015

Niistä taiteellisemmista harrastuksista - Crafts and such

Pidin eilen lauantaina siivouspäivää. En voi ymmärtää, kuka meillä oikein käy sotkemassa, mutta kyllä tuli ihan tarpeeseen tehdä ihan kunnon suursiivous taas vaihteeksi. Kokolattiamatto ja kaksi kissaa ei ole hyvä yhdistelmä, ja vaikka meillä sitä mattoa on onneksi vain portaissa ja ylätasanteella, niin siinäkin on ihan tarpeeksi. Portaitahan on tunnetusti tosi kiva imuroida. Kyllä ollaan tyytyväisiä tähän vinyyliin muissa tiloissa! Niin ja miksi sitä kokolattiamattoa sitten piti niihin portaisiin tunkea, niin eipä oltaisi haluttu, mutta kuulemma paikallinen "health and safety" -säännöstö edellyttää - muulla pinnallahan voisi vaikka liukastua.

We made a proper Autumn clean in our house yesterday. I just can't understand who makes all that mess but a good clean was certainly needed. Luckily we only have carpet in our stairs and landing and vinyl everywhere else but vacuuming that alone is a lot of work - cat hair, there is enough of that everywhere, Simba and Titan make sure of that.
Työpaikalla paljastui jotenkin viime viikolla, että minäkin olen jonkinasteinen näpertelijä, ja työkaverini Judie kiikuttikin sitten samantien minulle muutaman käsityöohjeen. Näiden joukosta löytyi myös sopiva jouluprojekti, jota jo vähän testailin - mutta se on tietysti vielä salaisuus, valitan, eli ei siitä tämän enempää tässä vaiheessa. Ja tulipa sieltä pari muutakin houkuttelevaa ohjetta, joiden kimppuun saatan myös käydä pienet serkut mielessä.

Tänään sunnuntaina onkin sitten taas ihan muut jutut mielessä. Oikein reipasta päivää kaikille!

It was somehow revealed at the office last week that I too am a some sort of crafts enthusiast. My lovely colleague Judie immediately shared some really beautiful patterns with me and from them I also found myself a Christmas project. That is, however, a secret, of course, so sorry, will not say anything more than this about it :) . There were also some other tempting patterns there which I might also try - having new small cousins in mind...

But today I will do something completely different. Have a lovely Sunday!

4 comments:

 1. Meillä tehdään seuraava suursiivous tulevana perjantaina syysloman alkaessa. Krähmäisiä sormenjälkiä ja koirankarvoja on ihan riittämiin. Oman mausteensa siivoukseen tuo meidän lukiolainen, jonka taideprojektit värjäävät lavuaarit ja paljon muuta... Nooh, sitten on taas puhdasta:) mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lapset ja lemmikit... :) Sotkua riittää, mutta ovathan ne ihania :) Reipasta syysviikkoa!

   Delete
 2. Enpa oo tiennytkaan etta se kokolattiamatto portaissa on pakollinen. Opin taas jotain uutta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näin ne meille väittivät! Meillä on tarkoitus vaihtaa se pois, mutta eipä olla saatu vielä aikaiseksi.

   Delete