October 13, 2015

Nähtävyyksiä: Ripley's Believe it or not

Kävimme sunnuntairetkellä keskustassa Ripleyn usko tai älä - eli Believe it or not -museossa. Heti alussa siellä oli suuri dinosaurus, ja "katso äiti, se liikkuu!" eli sitähän katseltiin hyvä tovi. Muita (Juniorin mielestä) mieleenpainuvia asioita Ripleyllä oli lattiaan projisoitu kalalammikko, jossa voi kahlata, sekä pyörivä tunneli "musta aukko", jota kuljettiin edestakaisin niin monta kertaa, että itselle alkoi kyllä jo tulla huono olo.
Muita juttuja oli esimerkiksi karkeista tehty Michael Jacksonin kuva (nuo lakut näyttävät minusta ihan selvästi Pandan lakuilta!), puhuva krokotiilimiehen rintakuva, upea yhdestä jadesta veistetty pagodi ja Liisa Ihmemaassa.

Ilmiselvää Pandaa, sanon minä!

Pullonkorkeista taiteiltu Michelle Obama.


Me juoksimme Ripleyn aika nopeasti läpi, Juniorilla kun yleensä on melkoinen vauhti päällä, ja varmasti missasimme paljon mielenkiintoisia juttuja, mutta ei kyllä mielestäni ole täyden pääsymaksun arvoinen, Jos museo kiinnostaa, niin tosiaan ei ehkä kaikkein paras valinta alle kouluikäisille ja huomatkaapa alennus, kun lipun ostaa netistä museon sivuilta etukäteen, ja vielä isompi alennus, jos ostaa netistä etukäteen iltalipun - museo on auki puoleenyöhön, joten iltalipullakin ehtii kyllä hyvin kiertää ja katsoa koko museon läpi.

Mukavia ihmettelyhetkiä!

Ripley's Believe it or not

No comments:

Post a Comment