October 04, 2015

Friday on my mind

Hyvää sunnuntaita kaikille! Tämä viikko onkin ollut taas melkoista lentämistä, kirjaimellisestikin. Onneksi on ihan mahtavat ulkoilukelit näin viikonloppuna, niin pääsee taas hyvin lataamaan akkuja.

Kokeilimme perjantaina, miten onnistuu illanvietto Lontoossa töitten jälkeen Juniorin kanssa eli Mies vietti etätyöpäivää ja haettuaan Juniorin koulusta lähti tämän kanssa kohti keskustaa, jossa sitten tavattiin. Ajatuksena oli kierrellä hetki Borough Marketilla ja käydä sitten syömässä siinä lähistöllä ja tulla ihan ajoissa kotiin. No, huonostihan se meni, Borough Marketilla kojut pakkailivat tavaroitaan, emmehän me tietenkään tarkistaneet aukioloaikoja, ja Juniori oli väsynyt ja nälkäinen ja pahalla tuulella ja kitisi ihan alusta lähtien. Ruokaa saatuaan piristyi sen verran, että lähdimme hölmöt pienelle iltakävelylle. Sehän oli siis tietystikin virhe, sillä sen jälkeen kitinää riittikin sitten koko kotijunamatkan ajan. Koitetaan uudestaan sitten joskus ensi vuonna, ehkä. Niin ja ruokakin oli pahaa. 

Mutta maisemat olivat ihan kivoja, täytyy myöntää.


Minähän en juuri Lontoossa keskustassa käy, joten mukavaa välillä käydä tarkistamassa, miltä siellä näyttää. Ensi kerralla meidän perhe menee tosin sitten päiväsaikaan, oppia ikä kaikki. Leppoisaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment