September 06, 2015

Syksyn tullen

Syyskuun ja syksyn alku ei mennyt ohi huomaamatta. Syksyn tulon huomaa ilman tuoksusta ja kirpeytyneistä aamuista, kun melkein huomaamattaan puristaa tiukemmin kädessäolevaa aamukahvitermaria.

Syksyn myötä alkoi taas myös Suomi-koulureissut Brightoniin, sieltä siis taas tulossa runsaanlaisesti erilaisia terveisiä, mitä nyt ehdin pikaisesti Juniorin oppituntien aikana kaupungilla kierrellä tai muuten vaan inspiroitua. 
Kuvalla ei ole mitään tekemistä Brightonin kanssa, mutta orvokit nyt vaan ovat aina kauniita.
Eilen oli tarkoituksena käväistä varustautumassa syksyyn ja hankkia pitkät juoksutrikoot, mutta kappas vaan, eksyinkin Bootsille meikkiostoksille ja kenkäkauppaan. Onneksi ei nyt vielä olla ihan niin talvisissa lukemissa, etteikö vanhoilla polvimittaisilla vielä pärjäisi, mutta eipä siitä enää kaukana olla. 

Kun Suomi-koulureissun jälkeen Juniorilla oli iltapäivän ohjelmassa vielä päiväkotikaverin synttärit paikallisessa leikkihuimalassa, äidillä kepeästi kulkenut juoksulenkki ja isällä grillausta, oli meidän perheen ensimmäinen syyslauantai kyllä aivan erinomainen. Ja mikä parasta, tästäkin päivästä tulee hyvä päivä. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

No comments:

Post a Comment