September 18, 2015

Matkalla: Dubai City Lights

Let's get back to Dubai just quickly one more time as it is just not possible to talk about Emirates without pictures of Dubai skyscrapers and city lights.

Palataan vielä toisenkin postauksen verran Emiraatteihin, sillä kyllähän asiaan kuuluu myös Dubain pilvenpiirtäjät ja kaupungin valot.
The main purpose of our visit to the Emirates was to meet family and specially the newest member of it, and not that much of Abu Dhabi or Dubai as big cities or their sights. It was wonderful to see how excited Junior was to see the baby. He was so thrilled to help to bath and dress and put the baby to sleep that when Mum and Dad were about to leave for dinner date without him instead of getting upset he was actually more than happy to stay and instead of crying he actually told us to "go go go". And so we went and had a beautiful dinner in The Observatory restaurant, Marriott hotel, Dubai harbour, 52nd floor.

Meillä pääasia Abu Dhabissa tai Dubaissa ei ollut niinkään kaupungin näkeminen, vaan enemmänkin uuden pienen serkun tapaaminen, ja Juniori olikin tästä kovasti ihastuksissaan. Kun äiti ja isä lähtivät ihan kahdestaan illalliselle, ei tosiaan ollut Juniorille vaikeaa sanoa heippa, ennemminkin viesti oli, että "menkääs nyt jo siitä, että minä saan auttaa vauvanhoidossa". Mikäpäs siinä, mehän hurautimme Dubain satamaan Marriott-hotellin Observatory-ravintolaan, 52. kerros. Hulppeat näkymät, hyvä ruoka, hiukan hitaahko palvelu, ja dubaimaiset hinnat. Oma angus-fileeni oli erinomainen ja parsa ja peruna-salottisipuli-gratiini kerrassaan herkullisia.

Marinan alue on oivaa illanviettoaluetta ravintoloineen ja baareineen, ja kulinarististen nautintojen ohessa voi ihastella myös vaikkapa upeita veneitä, joita satamassa on vieri vieressä. Itse en siis ole oikein lämmennyt Dubaille enkä oikein osaa sanoa, kenelle sitä suosittelisin, mutta onhan siinä puolensa. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
No comments:

Post a Comment