August 05, 2015

Penkkiurheilun iloa

Kaipa tähän kesä liikuntaprojektiin voi lisätä myös hiukan penkkiliikuntaa? Juniorihan alkoi keväällä harrastaa jalkapalloa ja nyt kaveriperhe kysyi, josko haluaisimme viedä kaverukset katsomaan ihan oikeata jalkapallo-ottelua. No tokihan!
Kotjoukkueen maskotti Seagull eli Lokki.
Ihan valioliigamatsiin emme kuitenkaan menneet, vaan hiukan hiljaisempaan, mutta ihan kansainväliseen peliin kuitenkin: Brighton & Hove Albion vs. Sevilla, paikkana Amex Stadium Brightonissa. 

Päivä oli aivan mahtavan aurinkoinen ja meillä paikat auringossa, onneksi oli suojakertoimet mukana, mikäs tässä, suuressa urheilujuhlassa!
Tiukkaa vääntöä.
Stadion vetää maksimissaan reilut 30000 katsojaa, mutta tämä ottelu ei sentään ihan näin suurta väenpaljoutta onnistunut paikalle houkuttelemaan, paikalla oli virallisen tiedon mukaan reilut 10000 katsojaa. Seagullsien eli Lokkien (eli siis Albionin) vakikannattajakunta onnistui kuitenkin aina välillä virittelemään kannustuslauluja ja luomaan tunnelmaakin.

Pieniä jalkapallon pelaajia eli Junioria ja hänen kaveriaan matsi ei sitten kuitenkaan jaksanut  alun innostumisen jälkeen ihan niin hirveästi kiinnostaa koko 90 minuutin ajan, loppuun pojat tosin sitten virittivät ihan omat kannustushuutonsa, jotka kyllä kuuluivat jos ei nyt koko niin ainakin puoleen katsomoon, eli ehkä tässä on vielä toivoa, haha. Kieltämättä itselläkin oli tottumattomana hiukan vaikeuksia välillä seurata peliä, mutta pistettäköön satunnainen ajatusten harhailu todella kuuman hellepäivän ja suoraan meihin porottavan auringon piikkiin. Kaikenkaikkiaan siis kuitenkin tosi mukava kokemus!

Kotijoukkue Albion voitti tällä aika alkuminuuteilla lauotulla rankkarimaalilla.

No comments:

Post a Comment