July 25, 2015

Tällä viikolla

Tällä viikolla olen nauttinut auringosta ja sateesta (runsaasta sateesta), karsinut liian suureksi kasvanutta pensastomaattia, sovittanut nettiostoksia, palauttanut nettiostoksia, syönyt liikaa irtokarkkeja, ostanut katumusverigreippejä, katsonut telkkarista Palomies-Samia, käyttänyt kisut eläinlääkärillä ja pysäköinyt auton väärän puun alle.

Ööh, entäs se kuntoilu? Hahhaa, kaikkihan varmaan arvasivat jo alusta lähtien, miten ahkerasti minä yoogaiailen kesän aikana. Mutta ei se nyt ihan kokonaan unohtunut ole, ja eilen löysin tosi hyvät Michael Muschin vartin vatsatreenit express absit. Näitä tehdään nyt sitten koko loppukesä, jos vaikka sitten lomalla kehtaisi laittaa päälle ne bikinitkin.

Juoksu on nyt kulkenut tosi mukavasti, ja olenkin nyt vedellyt niitä vitosen lenkkejä kolme kertaa viikossa. Nyt sitten alan pidentämään lenkkiä, vaikka illat alkavatkin jo kohta pimentyä, eikä se nyt niin hirveästi inspiroi yksin tuolla pimeässä illassa juosta. Lenkkikaveri voisi ehkä olla ihan kiva, vaikka juoksulenkki onkin minulle sitä minun ihan omaa latautumisaikaa, jolloin nautin hiljaisuudesta ja katselen näitä meidän maalaismaisemia, enkä silloin kaipaa höpöttelyseuraa.

Mitä sinä olet tehnyt tällä viikolla?

Hyvää viikonloppua!

3 comments:

 1. Remppaa, juoksua ja vieraiden emännöi tiä on ollut ohjelmassa:) Koukutuin myös täysin netflixissä uusi Sherlock Holmes sarjaan ja Lontoon maisemiin. Tiedätkö, onko tähän kuvattu toinen tuotantokausi? Eka alkaa olla katsottuna...
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesäkiireitä :) Blogin Facebookin puolella tiedettiin, että Sherlock Holmesiin olisi kuvattu kolme tuotantokautta, joten sadepäivän ohjelma taitaa sinulla olla turvattu :) Täällä näyttäisi vaihteeksi tulevan aurinkoinen päivä, joten mehän lähdemme seikkailuille :)

   Delete