July 02, 2015

Huh hellettä!

Hyvää heinäkuuta!

Englantiin on tullut kesä. Olemme tällä viikolla nauttineet ihan huikeista helteistä, keskiviikon lämpötila oli korkein ikinä heinäkuussa mitattu. Auton mittari näytti töistä lähtiessä 36 ja virallinen lukema oli 36,7 astetta.

Oma arki on ollut viime aikoina – no, arkea. Töitä ja kotijuttuja, grillausta ja sen sellaista. Tällä viikolla on nautittu oman puutarhan herneitä, nam nam, tosi makeita. Ensi kesänä kylvän kyllä enemmänkin näitä herkkuja.

Puutarhan sadosta tulikin mieleeni, että meillä on pihassa ihan älyttömän rehevä minttu. Kaipaisinkin hiukan vinkkejä, mitä kaikkea siitä voisi tehdä. Nyt voisi laittaa minttureseptit jakoon! Eilen nautittiin kuuman kesäillan kunniaksi lasilliset erittäin minttuista Pimm’siä, mutta mihin muuhun sitä voisi laittaa?

2 comments:

 1. Tuo helle kuulostaa niin kivalta! Oulussa on nyt pari päivää ollut vähän lämpimämpää eli noin 20 c ja sekin on jo tuntunut ihanalta. Kasvihuonehommia olen tehnyt ja nauttinut.
  Minttua olen laittanut itse tehtyyn suklaajätskiin ja hyvää oli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se mukavaa, että kesän tunnistaa muutenkin, kuin kalenteriin katsomalla :) Aah, minttusuklaata, nam, täytyypä mennä jätskiostoksille!

   Delete