June 05, 2015

Paluu arkeen

Matkustaminen on mukavaa, mutta mukavaa on myös tulla takaisin kotiin. Olisi tietysti ollut vielä kivempaa palata kotiin, jossa Mies olisi imuroinut, tiskannut, pessyt pyykit ja vienyt roskat. Ja ruokkinut kissat.

Tästä sain tietysti sellaisen stressireaktion, että piti käydä terveydenhoitajan luona mittaamassa verenpaine.
Uusia ranskalaisia kynsilakkoja. Ranskalaisen äitienpäiväruusun kera.
No, ei näillä oikeasti ollut mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta kävin kuitenkin verenpainemittauksessa, ja hyvät oli lukemat. Ja kissat olivat kyllä sentään saaneet ruokaa. Ja lapsikin. Jos jäätelö lasketaan. Lapsen kanssa oli vietetty muutenkin laadukasta aikaa. Niin paljon, että viikonlopun harjoittelun jälkeen maanantaina Juniori oppi ajamaan polkupyörällä, ihan ilman apupyöriä tai muuta tukea.

Kerroin viime viikolla juoksuohjelman ”mörkötreenistä”, jota ei vaan rapakuntoisen kunto ole kestänyt juosta. Vaan tadaa, nyt se on voitettu. Keskiviikkona illalla lenkkeilin sitten senkin ihanan lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Päätös ja asennekysymys. Siitä sain sellaista positiivista energiaa, ettei haitannut torstaiaamuna edes ylimääräinen 20 minuuttia aamuruuhkassa istumista.

Näillä mennään kohti aurinkoista viikonloppuja!

2 comments:

 1. Ihanan sähäkkä kynsilakka! Me lähdemme vasta heinäkuun alussa koko perheen voimin reissuun, mutta sitä ennen olisi tarkoitus tehdä ainakin yksi pikapyrähdys kotimaassa. Nyt kaikki aika menee oman ja hoitohauvavauvan ulkoiluttamiseen ja hoitamiseen. Tämä suloinen pentu ei vielä todellakaan ole sisäsiisti, joten jälleen kerran olen onnellinen läheisestä mattopesulasta;)
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, keräsin tuolla parivaljakolla on muutamatkin kohteliaisuudet, ja olen kyllä kovin tyytyväinen värivalintoihin. Kyllä pienet lomaset piristävät kummasti, matkailu paitsi avartaa, niin myös virkistää :)

   Delete