June 14, 2015

Omalla terassilla

Aina välillä jotain projekteja valmistuukin, tällä kertaa terassin valokate. On muuten aikas hyvä, nytkin (perjantai-iltana) istun terassilla tätä kirjoitamassa nauttien lämpimästä illasta ja vesisateen ropinasta. Tänään on muuten ollut toistaiseksi kesän lämpimin päivä, ja ilmassa on ollut myös hiukan tropiikin tuntua eli kosteutta aika runsaasti. Kisut pyörivät ympärillä ja kirjoitankin niistä vihdoin ihan oman pienen juttunsa jollekin päivälle ensi viikolla.

Mutta terassi siis alkaa näyttää aikas hyvältä. Kalusteethan löytyivät jo aikaisemmin keväällä ja nyt on myös katto pään päällä. Aika mahtavaa.
Hyötykasvivoittoisessa puutarhassa ei niin hirveästi ole kukkaloistoa, joten se piti sitten hankkia leikkokukkina. Taustalla olevalle valkoiselle puupenkille toin vanhan Juniorin lammasturkiksen lämmikkeeksi ja pehmikkeeksi.

Polyrottinkikalusteet ovat kevyitä siirrellä tarpeen mukaan ja muutenkin helppohoitoiset. Tyynyissä on vedenkestävät päälliset, mutta nytpä ei tarvitse siitäkään huolehtia, kun on katto päällä. Ja tuoleissa on tosi hyvä istua, minkä tosiaan olen tänään viimeistään testannut, kun olen tässä iltaa viettänyt. Nyt sitten vaan lisää lämpimiä, aurinkoisia kesäpäiviä!

2 comments:

  1. Kutsuvalta näyttää! Täällä vielä odottelemme lämpöä. Jospa juhannuksena tarkenisi istuskella ulkonakin.

    ReplyDelete