May 30, 2015

Väliaikatietoja liikuntahaasteen etenemisestä

Jokin aika sitten uhosin jälleen kerran aloittavani uuden, liikunnallisen elämän. Taitaa olla aika kertoa, missä mennään nyt.

No, eihän se into sitten kestänyt. Tai kesti, mutta. Ensin käytiin reissussa Skotlannissa ja sen jälkeen oli (muka) vähän flunssaa ja sitten (muka) niin hirveä kiire. No, olihan siinä melkoista haipakkaa kyllä oikeastikin, mutta ehkä nyt olisi sen pienen lenkin tai jumpan kyllä ehtinyt jossain vaiheessa vetää. Ja sitten oli vieraita.

Suurin motivaatiokuoppa johtuu ehkä sittenkin siitä, että jäin juoksuohjelmassa jumiin. Kolmannen viikon keskiviikkotreeni ei vaan onnistu, ei sitten millään. No, ei kai, kun on ollut ylimääräisiä taukopäiviä treenien välillä. Sen sijaan, että kiltisti palaisin edelliseen viikkoon, olen sinnikkäästi hakannut päätäni seinään ja yrittänyt tuota samaa lenkkiä nyt neljä kertaa, onnistumatta siis. Kahdesti on ollut tankkaus pielessä eli liian kova nälkä jo lähtiessä ja energiat siis loppuneet heti alkumetreillä, kahdesti sitten ei vaan muuten ole kunto riittänyt. Torstaina olin sitten niin turhautunut, että melkein lensi treenikamat seinään.

Perjantaina yön yli nukkuneena päätin, että kyllä ne treenit kuitenkin jatkuvat. Ja päätin myös pitää kiinni itselleni kaikessa hiljaisuudessa asetetusta tavoitteestani juosta 5k puistojuoksu juhannuslauantaina.

Treenit jatkuvat siis heti maanantaina. Juu, maanantaina, ei tänään. Sillä nyt olen viikonlopun vietossa Lillessä!

No comments:

Post a Comment