April 28, 2015

Värejä ja kirjoja

Viikonloppuna aamu valkeni sateisena, joten siinäpä sitten keksittiin pikapikaa korvaavia toimintoja Juniorin viihdyttämiseksi. Piirtäminen ja tarrat ovat onneksi aina yhtä hauskoja juttuja, ja niiden parissa vietettiinkin ihan mukava - no, puolituntinen.
Juniorilla on värityskirjojen kuvioiden värittämisen vaatima koordinaatio vielä hiukan hakusessa, joten hän ilmoitti nyt tällä kertaa, että "äiti värittää". Tuumasta toimeen, äiti sitten väritti, mitäs pidätte vaaleanpunaisesta Minionista?
Sille pitää nyt kuulemma piirtää silmäripset. Sehän on nyt tyttö, koska se on vaaleanpunainen. Pojat eivät ole vaaleanpunaisia. Kuulemma.

Mutta siitä värittämisestä. En muistanutkaan, kuinka mukavaa se on. Rauhoittavaa. Sopivan luovaa (minähän siis en osaa oikeasti piirtää ollenkaan). Olin kyllä lukenut aikuisten värityskirjoista, ja kuinka ne ovat nyt hurjassa suosiossa ja myyvät miljoonittain, mutta... Vaan pitipä minunkin sitten lounastunnilla käydä kirjakaupan kautta.
Oletko sinä jo kokeillut?

2 comments:

  1. Olen kyllä lukenut noista aikuisten värityskirjoista, mutta en ole sellaiseen vielä törmännyt. Mutta tuon kirjan kansi on aivan ihana. toivottavasti laitat joitain kuvia kun olet värittänyt niitä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niitä löytyi ihan hyvä valikoima täällä esim. WHSmithillä, josta omani ostin, voisin kuvitella, että suomalaisessa tai akateemisessa on myös useampia erilaisia. Osa näytti kyllä aika vaikeilta :D, pienenpieniä kuvioita, mutta varmasti kyllä upeita väritettynä. Nyt sitten pitää vaan etsiä aikaa, ja joo, täytyypä laittaa jotain kuvia tänne näytille sitten jossain vaiheessa myös! Hyvää vappua sinulle!

      Delete