March 05, 2015

Tervetuloa Kevät!

Maaliskuu, kevätkuukausi! Maaliskuu on alkanut täällä aivan ihanissa merkeissä, aamuisin on vielä hiukan kirpakkaa, mutta tänäänkin lämpötila nousi iltapäivällä jo yli kymmenen asteen. Siivosin pari päivää sitten vihdoin talvisen lumiukkoni ikkunalaudalta varastoon ja aloin miettiä kodin kevätkoristusta. Pääsiäinenkin tulossa, kyllähän sitä nyt jotain keväisempää ilmettä tarvitaan. 

Aluksi uusi ja ehompi tulppaanikimppu maljakkoon.
Kaupoissa ei täällä pääsiäinen juuri vielä näy, vaan enemmänkin äitienpäivä, joka siis täällä on tänä vuonna 15.3. Ehkä sen jälkeen sitten tulee enemmän pääsiäiskoristeita esille myyntiin. En nyt kuitenkaan jaksaisi ihan niin pitkälle odottaa. 

Joten teinpä sitten pientä nettiselailua ja löysinkin oikein mukavankuuloisen puuhasteluohjeen. Tänään kävin lankakaupassa, ja kohta katsotaan, osuiko langan ja koukun valinta oikeaan...

Joko teillä on kevätilmettä kodissa?

2 comments:

  1. Tekstiilejä on vaihdettu vaaleampiin, mutta huomenissa ajattelin ostaa helmililjoja ja kaivaa pääsiäiskoristeita esille. Millainen sää siellä muuten on ? Täällä Oulussa on vielä paljon lunta, vaikkakin vesikelin myötä se hupenee hetki hetkeltä. Pajunkissoja haen siis kunnon kumpparit jalassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihania kynttilöitä teillä siellä ainakin on! Täällä on nyt ihanan keväistä, tänään oli upea aurinkoinen päivä, lämpötila päivällä reippaasti yli kymmenen, öisin vielä laskee lähelle nollaa. Pikaista paranemista!

      Delete