March 08, 2015

Makeattoman maaliskuun ensimmäinen viikko

Täällä on nyt ihan oikeasti kevät, eilen oli heti aamusta kymmenisen astetta lämmintä ja päivällä vielä enemmän ja upea auringonpaiste koko päivän, ja tästä päivästä näyttää tulevan samanlainen. Aamupalat on nautittu ja kohta suuntaamme ulos sunnuntain potkulautailu-/kävelyretkelle.

Sitä ennen kuitenkin pieni väliraportti Makeattomasta Maaliskuusta, jota on nyt ensimmäinen viikko takana. Heti aloituspäivänä meinasi käydä hassusti, kun ihan automaattisesti katoin itsellenikin kakkulautasen kahvipöytään. Onneksi sentään tajusin vahingon ennen kuin leikkasin itselleni palan edellisen päivän synttäreiltä jäänyttä dinosauruskakkua eli hyvin pääsin siitä sitten haasteen alkuun.

Maanantai oli melkeinpä yhtä haastava, työkaverin synttärit = kakkua tarjolla. Pysyin tiukkana, vaikka suklaamuffinssi kyllä sieltä pöydältä huuteli minulle koko aamupäivän ajan. Strategiani ottaa mukaan töihin viinirypäleitä, pähkinöitä tai hedelmiä tuntuu kuitenkin toimivan, eikä keksipurkin kutsua ole enää kuulunut. Loppuviikosta tuntui tosin siltä, että kuidun määrää voisi ehkä lisätä ruokavaliossa... Ei siis kuitenkaan onneksi pahoja vieroitusoireita minulla - niitäkin voi saada, katsopa esimerkiksi Making Memories -blogin S:n hurjat kokemukset.

Täytyy tähän väliin kyllä tunnustaa, että olen ilmeisesti aika lailla vieroitusoireista kärsimätöntä sorttia, sillä en onnistunut jäämään edes tupakkaan kunnolla koukkuun, vaikka nuorempana kovasti yritinkin. Aika tasan yhdeksän vuotta sitten tulin onneksi järkiini ja lopetin ihan kokonaan aiempien on-off -kausien sijaan. Sain tarpeekseni siitä tympeästä mausta suussa ja hajusta, ja totesin, että nyt riittää.

Niin, asiasta taas toiseen, eli noin viisi vuotta kestänyt puutarhakalusteiden metsästys on päättynyt, kävimme viime viikonloppuna ostoksilla ja toimitus oli nyt perjantaina. Kunhan saadaan tuota terassia hiukan parempaan järjestykseen, esittelen teillekin nämä meidän uutukaiset.

Nyt hilpaisen Juniorin kanssa ulkoilemaan, mukavaa sunnuntaita kaikille & tsemppiä ensi viikkoon!

4 comments:

 1. Tsemppiä sinne makeittomuuteen! Sinulle on uunituore haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos - myös haasteesta, tulenpa käymään! :)

   Delete
 2. Hienoa, että olet pystynyt pitämään makeat loitolla!
  Hurmaavaa naistenpäivää sinne Lontooseen!
  Lähetän tuulen mukana ripauksen mimosan tuoksua täältä Mantelilaaksosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samoin mukavia viimeisiä naistenpäivän hetkiä myös Sinulle! :)

   Delete