March 22, 2015

Makeaton Maaliskuu - Kolmen viikon kokemukset

Kuukausi on hienosti yli puolivälin, kevättä ilmassa ja Makeaton Maaliskuu loppusuoralla. Edelleen on haaste pitänyt, hyvillä mielin mennään kohti kuun loppua.

Makeaton Maaliskuu eli kuukausi ilman karkkia ja kakkuja alkoi täältä ja aiempia välitunnelmia täällä.

Vieroitusoireista en edelleenkään ole kärsinyt, vaikka hetken aikaa niin luulinkin, sillä heti edellisen raportin jälkeen alkoi julmettu päänsärky. Sokerinpuutoksen sijasta syyksi paljastui kuitenkin jotain ihan muuta eli niskathan ne oli päässeet ihan jumiin. Vähemmän koneaikaa, hiukan reippaampaa kävelyä ja kotijumppaa, ja taas mennään.
Herkkujen sijasta olen ilahduttanut itseäni muun muassa kauniilla kukilla.
Kakkupuolella haastetta tässä menneen parin viikon aikana on tuonut paitsi äitienpäivä, myös ystävän synttärit ja ihan älyttömän herkun näköiset kakut ja muffinsit, mutta pysyin kuin pysyinkin tiukkana, ihme ja kumma. Voin nimittäin sanoa, että kyllä on ajoittain ollut tosi vaikeaa kieltää itseltään noita herkkuja, eikä esimerkiksi ihan avaamattoman karkkipussin löytyminen laukusta tuossa yhtenä päivänä auttanut asiaa sitten yhtään. Heikompana hetkenä olen jo vannonut, että heti huhtikuun ensimmäisenä päivänä vedän sellaiset herkkumätöt, ettei mitään rajaa.

No, nyt taas on parempi päivä, ja vaikka onkin vielä viikonloppua  jäljellä ja siis runsaasti kiusauksia edessä, on taas sellainen draivi päällä, että minähän pystyn kyllä tähän. Ja niin pystyt sinäkin!

Miten sinulla on sujunut? Lepposaa sunnuntaipäivää!

No comments:

Post a Comment