March 10, 2015

Laukku

Ihastuttavasta Villa Kardemumma –blogista singahti minulle haaste, kiitos vain kovasti! Niin mielenkiintoiselta kuin Viiden haaste kuulostaakin, otan omine lupineni valtuudet vaihtaa haaste samasta blogista löytämääni käsilaukkuhaasteeseen. Käsilaukkuni sisältö on nimittäin ilmeisesti paisunut viime aikoina, sen verran painavalta laukku kantaessa nykyään tuntuu. Taitaa olla aika vilkaista, mitä ihmettä sitä oikein tuleekaan mukanaan raahattua.

Yleensä talviaikaan käytössä on reilun kokoinen musta laukku, nyt luottolaukun virkaa on käyttänyt jo jonkin aikaa Espritin laukku. Se kun on mukavan pehmeä ja joustava ja ennen kaikkea tilava. Kevään tullen laukku vaihtuu vaaleampaan – yleensä valkoiseen tai beigeen.
Iankaikkisen vanhan, jo hiukan rispaantuneen rahapussin lisäksi perusvarustukseen kuuluu tietysti puuterirasia, huulirasvaa ja huulikiiltoa, kynsiviila, kolikoita, kyniä ja sen sellaista. Ja kasa kauppakuitteja ja vanhoja ostoslistoja.
Muita täysin välttämättömiä mukana kannettavia esineitä on myös pieni taskulamppu (olisi muuten tullut tarpeeseen talvella, jos olisin muistanut, että sellainen laukusta löytyy), pari muistikirjaa (toinen kaikenlaiselle sälälle ja uusi blogia varten), kamera (hah, niin kuin muka sitä työpäivän aikana ikinä käyttäisin), eväsrasia (tyhjä tai täynnä, riippuen kellonajasta, nyt se ehti jo tiskikoneeseen ennen kuvaamista). Lisäksi tietysti tarvitaan pikkuautoja.
Keväisemmän sään tultua laukun varusteisiin kuuluu myös tietysti aurinkolasit, tällä kertaa nämä viime keväänä hankkimani, joissa on vahvuudet. Joka päivä kun ei voi piilareita käyttää, nykyään olen enemmän muutenkin pokat päässä kuin piilareilla (ai miten niin hyvä kikka peittää tummat silmänaluset/silmäpussit).

Yllättäen mukana ei ole nyt yhtään Juniorin vaatekappaletta. Vielä jokin aika sitten laukussa olisi ollut kokonainen vaatesetti varmuuden vuoksi, tai edes varakäsineet pienelle pojalle, mutta eipä näy enää. Jaa, mutta nehän ovatkin siinä isommassa laukussa...

Mitä sinä kannat mukanasi?

2 comments:

  1. Terkkuja keväisestä Hesasta!!! Ihanaa, sinun laukustasi löytyy pikkuauto:) kun minun tyttöseni olivat pieniä, laukussa oli aina " tyttöjen legoja" minigrippussissa. Se oli varmin keino saada juoda kahviossa latte rauhassa. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos, kevät kovasti tuloillaan! Meillä taitaa tuo auto olla paluumatkalla päiväkotiin, Juniorilla aina välillä unohtuu päiväkodin autot taskuun.

      Delete