February 17, 2015

Sisustusta sisustusta - Uutta makkariin

Viikonloppuna vietimme Ystävänpäivää niinkin romanttisessa paikassa kuin Ikea. Ties kuinka kauan suunnitelmissa ollut toisen kaapin hankinta Juniorin huoneeseen toteutui viimein ja toinen suunniteltu ostos oli tämä tähdenmuotoinen yölamppu, samoin Juniorin huoneeseen. Muuten onnistuimmekin olemaan aika tiukkoja tällä kertaa, ostoskoriin ei keräytynyt näiden suunniteltujen ostosten lisäksi kuin jatkojohtoja, ilmastointiteippiä, Kallen mätitahnaa ja punssirullia. Aika hyvin siis Ikea-reissuksi, vai mitä?
Mutta ennen kuin edes pääsimme Ikeaan asti, poikkesimme parissa toisessakin huonekaluliikkeessä, "kun ne on siinä vieressä". Hetkistä myöhemmin tulimme ulos kaupasta köyhinä, mutta onnellisina, sillä tilaukseen pistettiin uudet makuuhuoneen kalusteet.

Esittelin makuuhuonettamme aiemmin hiukan täällä, ja jo silloin voivottelin vaatekaappien pienuutta. Samoin sänkymme on tullut palvelusaikansa päähän jo jokin aika sitten. Ja niinpä siis ostimme - tadaa:

Uusi sänky ja vaatekaapit.
Nämä kuvat ovat siis huonekalukaupasta, meille kotiin nuo rantautuvat maaliskuun lopussa. Tuskin maltan odottaa! Tässä meihin vetosi vaalea puu ja valkoinen väri. Meille tulee näiden kuvien versiota aavistuksen vaaleampi puu ja sängynpäätykin on kokonaan puuta.

Tällaiset sängyn yläkaappiratkaisut ovat täällä ilmeisen suosittuja ja yleisiä, ja niillä saakin hyvin seinätilaa käyttöön. Meidän makkariin tosin ei tuollaista sängyn yli menevää kaappiosaa tule, sillä makuuhuoneessamme on tuossa kohdassa ikkuna, mutta koska kaappiosa kuului pakettiin, oli sekin otettava. Ja ei hätää, kaavailemme sitä jo ainakin näillä näkymin toisaalle talossamme, eli ei se hukkaan mene.

Sängyn päätykaapiston lisäksi meille tulee tuo ylemmässä kuvassa vasemmalla näkyvä neliovinen kaapisto. Alemmassa kuvassa oikealla vilahtavaa peiliovista liukuovikaappia emme sentään ottaneet, ihan niin paljoa emme villiintyneet.

No, totuuden nimissä on mainittava, ettei se koko Ystävänpäivä ihan vaan ostostellessa mennyt, kyllä sentään ehdittiin muutakin, mutta taas voi ruksata pari asiaa pois tekemättömien töiden ja hankintojen listalta.

No comments:

Post a Comment