February 10, 2015

Kodinsisustusta: Juniorin kylpyhuone - Home Decoration: Junior's Bathroom

Talonsisustuspuolella ei ole ihan pelkästään lepäilty, Juniorin huoneen maalaamisen lisäksi sai toinen kylppärikin hiukan piristystä. Kylppäri on ns. Juniorin kylpyhuone ja sehän näkyy tietysti kylpyhuoneen värimaailmassa.

Suihkuverho on tuttu jo edellisestä talosta, tosin vanha oli sen verran kulunut, että uuteen taloon muutettaessa ostin uuden samanlaisen. Mitä sitä hyväksi havaittua ja tykättyä mallia vaihtamaan.
Sama värimaailma jatkuu Juniorin pyykkikorissa ja tekstiileissä. Omat pyykit tuodaan tietysti omaan pyykkikoriin ihan itse. Pyykkikorin kannesta on jo monet kerrat tunnistettu Juniorin ikää ja etsitty ja opeteltu numeroita. 
Alunperin ostin kylppäriin ihanan nyppyisen maton, mutta sepä oli sitten liian paksu - ei mahtunut kylpyhuoneen oven alle - joten mattona on nyt raidallinen paksuhko käsipyyhe. Samanlainen roikkuu tietysti myös kylpyhuoneen naulakossa.


Enpä olisi koskaan uskonut, että postaan kuvan vessaharjasta, mutta kun se nyt on minusta tosi kiva ja ihan sisustuselementtikin tässä kylppärissä, niin siinä se nyt sitten on :)

Kylppärin sisustaminen pienelle pojalle oli tosi mukavaa palapelipuuhaa. Hauska nähdä, kuinka eri aikoina eri paikoista hankitut palaset sopivat näin hienosti yhteen.
Pyykkikori Ikeasta, pyyhkeet Next Homesta, suihkuverho ja vessaharja B&Q.

No comments:

Post a Comment