January 16, 2015

Vaateostoksilla

Olen taas tänäkin vuonna onnistunut melkein välttämään tammikuiset alennusmyynnit - tai siis olen jälleen tuhlannut rahani normaalihintaisiin uutuuksiin. Aina sama juttu, mikähän tähän auttaisi...

Ihan keväisimpiä malleja ei kaupoissa tietenkään vielä ole, mutta mahdollisesti tuleva pikapyrähdys lämpimämmille leveysasteille sai minut sijoittamaan pariinkin mekkoon. Minähän olen siis housuihminen ihan täysin, enkä ainakaan vielä englantilaistunut tässä suhteessa tipan tippaa, mekko työvaatteena minun ylläni on ihan poikkeustapaus, ainakin näillä keleillä siis, kesällä sitten ehkä. Viime kesänä ahkerasti (=ainakin viisi kertaa) käyttämäni superedullinen marketkukkakotelomekkoni on tosin sen verran nukkaantunut (halvalla kun ei kovin kummoista laatua yleensä saa), että se joutaa keräyslaatikkoon. Uudet mekkoni ovat nyt siis enemmän ilta- kuin työmekkoja (ero on kyllä minulle välillä kovin epäselvä...), luvassa kun on ainakin toivottavasti paritkin mukavat illalliset tai muuten vaan juhlavammat päiväkekkerit.

Toistaiseksi kevään muoti kaupossa näyttää kovin monokromaattiselta - mustaa, valkoista ja harmaata on esillä paljon. On toki väriäkin, keltaista, vihreää, sinistä ja korallia, mutta mustavalkoisuus on ainakin vielä tällä hetkellä hallitsevaa. Väriblokkejakin on edelleen. Mallit ovat laatikkomaisia ja väljiä, mutta löytyypä toki vartalonmyötäisempää ja esim. optista harhaa tarjoavia mekkoja, jota ainakin minä kyllä tarvitsenkin, heh heh.

Omat hankinnat näyttävät tältä:
Kuvat ovat Nextin sivuilta ja linkit tuotetietoihin alla ja minähän en siis saa näistä mitään provikoita tms. Next kyllä toimittaa myös Suomeen, jos kiinnostuitte.


Harkintaan jäi vielä nämä mekot, mutta luulenpa, että mekkokiintiö alkaa olla jo kuitenkin tälle keväälle täysi.

1. Sininen pitsimekko 2. Mustavalkoinen raitamekko.

Tuo sininen taitaa jäädä kyllä kauppaan, sillä pikkujoulumekkoni on hiukan vastaava, tosin punainen, ja sellaista materiaalia, että sillä voi kyllä mennä kesäisempiinkin juhliin. Raitamekkoa on ehkä sovitettava ensi kerralla.

Olettekos te jo ehtineet tehdä vaatehankintoja keväälle?

No comments:

Post a Comment