January 20, 2015

Kooza!

Voi että kuulkaa, vietimme Miehen kanssa pitkästä aikaa iltapäivää ja iltaa ihan kahdestaan, ja olimme niin upeassa jutussa, että pakko on kertoa ja hehkuttaa teillekin asiaa. Kyseessä oli Kooza, kanadalaisen Cirque du Soleil - sirkusryhmän aivan huikea show!

Oh my, Husband and I had some just-the-two-of-us time on Saturday and we saw something so amazing that I just will have to share with all of you, too. We saw Kooza - absolutely spectacular show from Cirque du Soleil!

Kyseessä ei siis ole perinteinen sirkus, vaan enemmänkin akrobatiaesityksistä koostuva show, joka on laadultaan jotain aivan uskomatonta. En ollut ihan ensimmäistä kertaa "pappia kyydissä", sillä olen Helsingissä nähnyt kaksi muuta kyseisen ryhmän esitystä, Deliriumin ja toisen, jonka nimeä en nyt sitten tähän hätään taas millään saa päähäni ja ohjelma on Suomessa, ja täytyy sanoa, että tämä Kooza oli näkemistäni ehdottomasti paras. Ihana.

It is not about traditional but modern circus, or acrobatics, a show that is really something unbelievable and beautiful. This wasn't the first time I saw a show from them, I have seen them twice before in Helsinki, but this was - to my opinion - their best show. Wonderful.

Kuvia ei tietenkään shown aikana voinut ottaa, joten joudutte tyytymään linkkiin ko. esityksen sivuille (siellä on pieni video-esittely showsta, ks. preview) sekä kuviin esityspaikasta eli Royal Albert Hallista.

Obviously no photography allowed during the show so all I can give you is a link to the Kooza website (see trailer) and pictures of the venue, Royal Albert Hall.

Royal Albert Hall muuten toimii näinkin isossa esityksessä aivan erinomaisesti. Enimmillään konserttitaloon mahtuu Wikipedian mukaan jopa 5272 katsojaa, eli melko monta. 12 sisäänkäyntiä, useat baarit, naulakot ja wc-tilat kuitenkin varmistavat, että missään vaiheessa ei tarvitse jonottaa minnekään.

Kooza Lontoossa 7.1.-19.2.2015. Jos olette paikalla ja saatte liput - menkää katsomaan.

Kooza in London Jan 7th - Feb 19th, 2015. Go, see!

No comments:

Post a Comment