January 25, 2015

Breakfast with Friends

Aina välillä sitä tekee mieli hiukan runsaampaa aamupalaa, mutta ei vaan viitsi itse vääntää. Sunnuntaina oli tällainen olo ja lähdimmekin ystävien kanssa ravintola-aamiaiselle. Englantilainen aamiainenhan on tietysti käsite - kukapa ei tuntisi tätä ihanaa munien, pekonin, papujen, makkaran, hash brownin (tai muun perunan) herkkusienien, paistetun tomaatin ja paahtoleivän suloyhdistelmää.

Every now and then you feel like something extra for breakfast but just are too lazy to do it yourself. Like this Sunday. So went out for pub breakfast with friends.
Menimme ihan mutkattomasti paikalliseen Weatherspooniin, ja aamuyhdeksältä olimmekin paikan ensimmäiset asiakkaat. Erinomaista, lapset saivat juosta ketään häiritsemättä, ja aikuisetkin saivat ihan juteltua jotain. 

Weatherspoon on paikallinen lowcost-pubiketju, joka siis on tunnettu edullisuudestaan. Pubista on karsittu ns. turhuudet pois, esimerkiksi musiikkia ei soiteta, mikä kyllä sopii minulle ihan hyvin, sillä usein musiikki, jos sitä on, on ihan liian kovalla. Ainakin meidän paikallinen Weatherspoonimme on siisti ja viihtyisä - tosin ihan kaksi kertaa olen ollut eikä ole kokemusta perjantai-illan menosta.

Aamupalalistalta (kyllä, oli ihan erillinen aamiasruokalista) löytyi sitten monenlaista versiota tuosta perinteisestä aamiaisesta, mutta myös ihan terveellisempiäkin vaihtoehtoja, puuroakin löytyi. Miehelle iso perinteinen aamiainen ja itse valitsin omaani hunajalla maustettua kreikkalaista jogurttia ja hedelmiä sekä pannukakkuja pekonilla ja vaahterasiirapilla + miehen annoksesta vielä paistettu muna ja paahtoleipä.

Kun olimme päässeet aamiaisessamme voiton puolelle, alkoi paikalle ilmaantua muitakin asiakkaita - lapsiperheitä samoin ajatuksin kuin me, muutamia samasta päiväkodistakin. Niinpä istuimme vielä hetken ihan rauhassa ja annoimme lasten juosta kavereittensa kanssa. Siitä sitten Mies ja Juniori sekä ystäväperhe suuntasivat uimahalliin, itse reippailin pienen kyläkerroksen ja kotia kohti. Mukava tapa aloittaa aamu!

No comments:

Post a Comment