December 15, 2014

Matkavinkki makeannälkäisille!

Makeanystävät, huomio, huomio, nyt seuraa suklaalle persoille lukijoille viikon Lontoon matkustusvinkki!
Vietimme sunnuntaina perheen kesken turistipäivää Lontoon keskustassa, ja siellä, Leicester Squarella, on paikka, josta löytyy kokonaista neljä kerrosta M&M-karkkeja. Kyllä vain! Sisälle kävellessä vastaan leijailee ihanan makea suklaan tuoksu, herkkänenäistä saattaa hiukan häiritä, mutta meitä eli ainakaan Junioria ja minua, ei haitannut, eikä Mieskään valittanut.

Näin joulun alla ainakin kaupassa oli melkoinen vilinä ja tungos, joten hyviä kuvakulmia oli niin sanotusti melko haastava löytää, mutta sainpa nyt kuitenkin teille jotain esittelykuvia.

M&M-hahmoja löytyi jos jonkinlaisessa rooliasussa. Näiden kanssa oli oikeinkin suosittua kuvata itsensä.

Vaikka siis liike mainostaa itseään "neljänä kerroksena hauskaa", niin kyseessähän ei ole mikään huvipuisto tai leikkipaikka, vaan kauppa. Mutta kylläkin hauska sellainen. Tuotteita on tarjolla jos jonkinlaista. Tyynyä, pehmolelua, avaimenperää, mukia... Ja vaatteita! Juniorilla oli vauvana M&M-body, ja se oli kyllä minusta oikeinkin hyvälaatuinen ja yksi suosikkivaatteista silloin, ja kyllä kieltämättä näitä hiplasin nytkin. Mutta koska juuri ostimme niitä joulujumppereita, niin nyt ei tällä kertaa vaatekaappiin tarvittu täydennystä. Katsotaan sitten kesemmällä uudestaan.


Ja sitten siihen pääasiaan. Suklaakarkkeihin. Ihania, herkullisia, M&M-karkkeja oli tarjolla monenmoisissa rasioissa...
 ... ja tietysti "irtokarkkeina"! Jos siis satut olemaan kovinkin tarkka värimaailmastasi, niin täältähän niitä löytyy juuri oikean värisinä. Yksivärisinä ja sekoituksina. Esimerkiksi näin:

Täällä kyllä saa makeanhimon taltutettua!

Tuollainen kohta neljävuotias jaksaa hyvänä päivänä kävellä yllättävänkin paljon. Eipä tietysti kannata kuvitellakaan, että tällaisella perhekokoonpanolla päästäisiin karkkikaupasta tyhjin käsin ulos, mutta sen verran reippaita oltiin koko päivä, että kyllä olimme omat M&M:mme ansainneet!
Herkullista viikon alkua kaikille!

2 comments:

  1. Nuo irtokarkkiputket: WOW! Tietääpä nyt missä käydä seuraavalla Lontoon reissulla ;)

    ReplyDelete