December 03, 2014

Ikkunaostoksia

Kävinpä ikkunaostoksilla meidän pikkukaupungillamme. Sain varmaan otsaani ikuisen "hullu valokuvaajanainen" leiman, kun räpsin kuvan toisensa jälkeen tästä paikallisen huonekaluliikkeen ikkunasta. Mutta se nyt vaan on minun mielestäni suloinen. Mitäs mieltä te olette näistä talvisista sisustusvinkeistä?
Täällä on muuten tänä vuonna näkynyt tosi paljon noita tuollaisia rusetteja joulukuusenkoristeina. Saarivaltakunnan joulutrendejä 2014. Ja tekoturkispeittohan on myös ehdottoman trendikäs, arjen luksusta. Erilaisia lämmikkeitähän täällä tosiaan tarvitaankin, joistakin kirjoittelinkin jokin aika sitten täällä.
Jouluun tai miksei koko talveen sopivat söpöt pienet pingviinit lasivitriinissä. Pysyisivät suojassa paitsi pölyltä niin myös utelialta pieniltä sormilta, karvakäpälistä puhumattakaan (tosin rusettinauha saattaisi saada kyytiä...).

Näillä kelpaisi viilettää pitkin jäätynyttä lampea. Ööh, no, tekojäätäkin.
Onko teidän makuunne? No, rehellisyyden nimissä nuo raitakuosit jäisivät minulta kauppaan enkä ole niin kovin innostunut tuosta keinolumesta lattialla, mutta kyllä minä noita pingviinejä voisin talvikauden ajan katsella, eikä "leopardintaljakaan" ihan hullummalta kuulosta!

2 comments:

  1. Oiii, löysin blogisi Facebook-ryhmän kautta. Olen itse asunut aikoinani Englannissa yli seitsemän vuotta ja nyt olen asunut jo toistakymmentä vuotta Suomessa. Englanti on kuitenkin toinen kotimaani ja ehdottomasti jään seurailemaan ajatuksiasi Englannissa asumisesta, englantilaisista jne. Mukavaa joulun odotusta sinne saarivaltioon! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei vaan, kiva, että löysit blogiini ja tervetuloa mukaan :) Samoin riemukasta joulunalusaikaa sinulle!

      Delete