November 05, 2014

Thank you for the Music

Paikalliset aamuradiot alkoivat kyllästyttää. Ihan tosissaan. Samalla tuli vähän ikävä suomenkielistä musiikkia automatkan ratoksi, varmaan johtuu Vain elämää -kurkisteluista viikonloppuna netistä. Mutta voihan, jennivartiaiset ja muut ovat kaikki Suomessa. Mikä neuvoksi?

Vaan kun hätä on suurin, on apukin lähellä - Juniorin lastenlaululevy! Eikä mikä tahansa levy, vaan Rajaton-lauluyhtyeen Suomen Lasten Lauluja

Jos joku ei tiedä, niin kyseessä on siis a cappella -lauluyhtye, joka on tehnyt aivan mahtavaa musiikkia jo vuosia, mukaan on mahtunut Abbaa ja Queeniä ja perinteeksi muodostunutta joulukiertuetta ja muita huikeita juttuja. Ja siis myös lastenlauluja.

No, täytyy valitettavasti myöntää, että Juniori ei ole ko. esityksistä niin hirveän innostunut ollut ainakaan toistaiseksi, mutta mitäs, yksinhän minä sitä työmatkaa ajan, eli itsehän minä saan matkamusiikkini valita. Tänään siis soi autossa muun muassa Päivänsäde ja Menninkäinen, Hyvin hiljaa ja Etkö ymmärrä. Ja soi varmaan huomennakin.

Millaista on teidän matkamusiikkinne?

2 comments:

 1. Oopperan kummitus täysillä pitää myöhäistuntien ajomatkoilla hyvin hereillä ;) Ostin Lontoosta musikaaliversion.
  Mukavaa loppusyksyä sinne, täällä odotellaan jotain valkoista taivaalta.
  t. Margit

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooh, Webberiä kyllä jaksaa kuunnella :) ! Siellä ilmeisesti tänään tuli ensilumentapaista, täälläkin päästiin aamulla ekaa kertaa autonskrabauspuuhiin.

   Delete