November 10, 2014

Ruokasunnuntai

Ihana aurinkoinen sunnuntai! Tänään oli niin ihana aurinkoinen syyspäivä, että päätin sitten viettää sen melkein kokonaan sisätiloissa.  Kävi nimittäin kauppareissulla sellainen sattumus, että suunnittelin tekeväni meille englantilaista sunnuntaipaistia, ja kun sitten ajelin kauppakasseineni kotia kohti, tajusin, että ei hemskatti, meillähän on sunnuntai ihan melkein kokonaan ohjelmoitu, ei siinä mitään rauhallista iltapäiväroastia nautita.
Vaan kun kerran oli ainekset hankittu, niin paistihan tehdään, päätin minä, ja niinpä sitten huhkin aamupäivällä pari tuntia keittiössä paistin parissa, se kun ei ole mitään pikaruokaa, välillä onneksi ehdittiin edes hiukan ulos Juniorin kanssa potkulautailemaan - se ainoa pilvinen puolituntinen tänään. Kumpparit jalkaan ja ulos siis. Oli kyllä mukavan raikasta.
Kumpparithan on täällä ihan ehdoton varuste näin märempänä vuodenaikana, etenkin täällä hiukan enemmän maakunnassa eivät kävelytiet välttämättä ole niin hyvin salaojitettuja tai päällystettyjä, ja vesi- ja mutalätäköitä löytyy joka makuun ja kokoon. Kumppareiden hankintaahan tein alkuvuodesta, ja olen ollut tosi tyytyväinen valintaani. Mainittakoon muuten trendejä seuraaville, että Huntersit ovat sitten täkäläisittäin nykyisin erittäin "chavvy" eli mikäli mietitte trendikkäitä kumppariostoksia, niin kannattaa suunnata muiden merkkien pariin.

Iltapäivän puolella pikainen kauppareissu synttärilahjaostoksille ja sieltä sitten mekonvaihdon kautta leidien kanssa kekkereille. Niin, minähän kuulin näistä kemuista vasta kolme kuukautta sitten, eli jos olisin taas ollut ihan hiukan fiksumpi ja hankkinut lahjan ihan ajoissa, olisi siitä vapautunut tunti aurinkoulkoiluaikaa. Mutta eihän sitä kaikkea voi huomata. Eihän?
Itse juhlallisuudet olivat aikas ihanassa ilmapiirissä lähistön hotelliravintolassa. Edelliseen lämmityslaitepostaukseen liittyen oli ihan pakko kuvata tämä ylläoleva. Alla taas meidän menumme, eli iltapäiväteehän oli kyseessä, kakkukerroksessa tarjolla tällaisia herkkuja.
Niin, ja paisti oli muuten erinomaista myös!

Mitenkäs teidän viikonloppunne sujui?

No comments:

Post a Comment