October 27, 2014

Paikallisella kirppiksellä - Local Car Boot Sale

Viikonlopun huveja kotikaupungissamme on muun muassa paikallinen torikirppis, joka on englantilaisen nimensä mukaisesti ihan kirjaimellisesti takaluukkumyyntiä. Homma toimii niin, että ajat aamusella paikalle ja valitset haluamasi paikan, ja sitten vaan auton takaluukku auki ja myyntihommiin. Melko kätevää. No, pöytä tai muu esillepano kyllä tietysti auttaa asiaa. 

There is a nice little car boot sale in our home town every Sunday. Our neighbours wanted to have more space in their garage and closets and decided to give the car boot sale a try.

Naapurit kävivät menestyksekkäästi tyhjentämässä autotalliaan ja varastojaan, kauppa kävi kuin siimaa. Meillähän ei onneksi ole nyt niin akuuttia tarvetta nurkkien siivoukseen, Suomesta tänne muutettaessa tehtiin melkoinen inventaario ja tyhjennys, ja kesäinen muutto täällä oli hyvä lisä raivausoperaatiossa. 

Success, constant flow of customers and happy sales team! Luckily we don't really need to do the same at the moment, thanks to our big move here from Finland plus our recent move this summer. Moving to a new home usually helps a lot in getting rid of stuff I must say.
Meidän kylän kirppis oli nyt ainakin tänä viikonloppuna aika lapsiperhepainotteinen, esillä oli runsain määrin lastenvaatteita ja leluja. Houkutuksia oli runsain määrin, mutta onnistuimme pysymään tiukkana tällä kertaa. Mutta jos olisi tarvetta em. tarvikkeille, kyllä  kävisin kurkkaamassa kirppiksellä, valikoimaa nimittäin riitti! 

Käyttekö te paljon kirppiksillä?

At least this weekend our home town car boot sales was really family focused with a good variety of children's clothes and toys. Lots of opportunities for good deals but we managed to stay tough and not buy anything this time, but if I really needed anything, car boot sale would be a good place to go. 

Do you go to car boot sales?

No comments:

Post a Comment