October 31, 2014

Halloween

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Yön pimeydessä ulvoi tuuli. Sade piiskasi kasvoja. Yhtäkkiä pimeydestä syöksyi esiin kokonainen lauma noitia, vampyyreja, hirviöitä. "Karkki tai kepponen!"

It was a dark and stormy night. Wind was howling, rain lashed the faces. Suddenly there were witches, vampires and monsters everywhere. "Trick or treat!"

Talot ja pihat on enemmän tai vähemmän koristeltu kurpitsajuhlan henkeen. Jotenkin tosin tuntuu, että tänä vuonna halloween on jäänyt hiukan viimevuotista vähemmälle, mutta se voi olla harhaakin. Muuton myötä kun tulee käytyä nyt toisissa kaupoissa.
Hämä-hämähäkki. Kaupan somistusta.
Meidän Juniorimme kävi viikolla naapurin tädin luona kaivertamassa oman Halloween-kurpitsan, ja oman kodin koristelussakin on kurpitsat pääosassa. Kissatalouteen toki mahtui vielä yksi pelottava musta kissa lisää.

Our Junior carved (with a little help from a wonderful lady next door) his own Halloween pumpkin, too. Pumpkins play a major role also in Halloween decoration at our house. Plus there was also room for one more cat in our household.


Tänä iltana kurpitsalyhdyt valaistaan pihalla sen merkiksi, että noidat ja hirviöt ovat tervetulleita. Omakin hirviömme lähtee pienelle naapuruston pelottelukierrokselle kurpitsaämpäri kädessä. Karkki tai kepponen!

Tonight pumpkin lanterns are lit out in the garden to welcome witches and vampires. Our little monster will also go for a little evening stroll. Trick or treat!

No comments:

Post a Comment