May 09, 2014

Tumps!

Kuka arvaa? Minä kävin musikaalissa. Joka ei oikeastaan ole musikaali. Siinä ei lauleta. Siinä ei ole edes soittimia. Mutta oli kyllä mahtavan viihdyttävät tunti ja neljäkymmentä minuuttia!

Stomp alkaa katuharjauksella, jatkuu roskisten paukuttamisella ja etenee tiskialtaiden kolisteluun. Välillä soitetaan tulitikkuaskia ja putkenpätkää. Napsutellaan sormia ja taputetaan käsiä.

Tätä esitystä katsoessa ei tarvitse huolehtia kielitaidosta, tämän ymmärtävät kaikki. Kannattaa katsoa!

Stomp Ambassadors-teatterissa ja lippuja joko suoraan noilta sivulta tai esim. London Box Officesta.

* * * * *

Guess what? I went to see a musical. That actually isn't a musical. There is no singing. There are no instruments there either. But absolutely entertaining hour and forty minutes!

Stomp starts with a brush, continues with hammering dust bins and goes on to clattering steel washbasins. Next you see them playing a match box and a piece of pipe. Snapping their fingers and clapping their hands. 

With this show you don't need to speak English - or any language to that matter - to understand what's going on. Worth seeing!

Stomp at Ambassadors Theatre, tickets from their site or e.g. London Box Office.

2 comments:

  1. Stomp oli joskus vuosia sitten Helsingissä ja harmitti (jo silloin), että en mennyt katsomaan. Vaikutti ja vaikuttaa vaikuttavalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samat sanat, teki mieli silloin kovasti Suomessa mennä katsomaan, mutta jäi sitten kuitenkin. Onneksi oli täällä mahdollista nähdä esitys. Se on pyörinyt täällä nyt 12 vuotta.

      Delete