April 02, 2014

Unelmapuutarhoja - Ideal Garden

Kirjoitin jo aiemmin Ideal Home –messuista ja tässä vielä muutama muistelo sieltä, nyt puutarhapuolelta. Vinkkinä myös Suklaata ja kahvia –blogi, jossa myöskin käytiin samaisilla messuilla, upeita kuvia täällä.

Puutarhapuolella oli muutamia oikeinkin oivaltavia juttuja, joista jotkut tosin ehkä vaativat vielä sulattelua, kuten piano kukkapurkkina. Tämän metallisen huvimajan lattia oli toteutettu pullonpohjista ja oli todella kaunis.

I wrote about our visit to Ideal Home show earlier, here are some more greetings from there, now about gardens. It is worth checking the amazing photos from the same fair by Suklaata ja Kahvia blog, here.

There were some really inspirational and innovative things there for gardens, some of them may need some more thinking than others, e.g. an old piano as a flower pot. The floor of this metal gazebo was made of wine bottles and was really beautiful.


Omaan puutarhaan olen miettinyt jonkinlaista porrasmaista ratkaisua yrteille ja kasveille, mutta miksipä sitä yrttimaata ei samantien kiinnittäisi aitaan? Eipä tarvitsisi kitkeä ja kykkiä rosmariininhakureissulla.

I have been thinking of some kind of terraced solution for herbs and plants in our garden but why not hang your whole herb garden to a fence?

Mies on ilmoittanut haluavansa oikean saunan. Ja kas kas, näitäkin löytyy, mitäs tykkäätte tällaisesta tynnyrimallista? Tämä on pieni, kahdelle hengelle sopiva, mutta tarjolla oli myös neljän hengen versio. Näpsäkän kokoinen ja mallinen, kyllä minä voisin tällaisen huolia pihaani. Jos siellä vaan siis enää on tilaa terassin, trampoliinin, kasvimaan, marjapensaiden ja vajan jäljiltä...

I have been told that we will have a real sauna. And what do you know, this is what we found. This one is for two but there were also bigger ones. What do you think? I can see myself in this, if there is enough space in our garden, that is, after all we have plans for a deck, trampoline, vegetable garden, berry bushes and a shed, too...

Enkä panisi pahakseni tätä tällaistakaan katosta... Jokos teillä polttelee puutarhahommat mielessä?

And I wouldn't mind this one either... Are you anxious to get gardening yet?

2 comments:

  1. On niin kamalan kylmä, että vielä ei oikein pääse kukkapenkkiä möyrimään. Tuollainen kaislakattoinen katos olisi kyllä kiva mökillä. Kiva olisi iltaa istua, jos nyt tulee sellainen kesä, että ulkona tarkenee iltaisin istua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, nyt taitaa olla enemmän vielä suunnitteluaika, ainakin Suomessa. Lämpimistä kesäilloista haaveillen.

      Delete