March 09, 2014

Maalla, vedessä ja ilmassa - Gound, Water, Air

Nähtävyyksien katselu ja muutenkin kuljeskelu ja matkustelu on muuttunut meillä pykälää helpommaksi, kun Taapero ei enää nuku päiväunia. Aiemmin piti aina joko raahata mukana rattaita (mikä on Lontoossa melkoinen missio) tai tehdä vaan pikareissuja, että päästään kotiin torkuille, tuollaista perikymmentäkiloista kun ei missään kantorepuissa enää voi kanniskella, mutta nyt onnistuu pidemmätkin retket.

Sightseeing has become a lot easier for us now that Toddler doesn't nap anymore. No more carrying a pram around London (which is a bit of a challenge) or quick there and back trips to get back home to sleep. You can't really carry 20 kg of a little boy around for very long, can you?

Lenan London and Beyond –blogin vihjeestä vaarinottaneena lähdimme viikonloppuna seikkailulle yläilmoihin. Emirates Airline oli minulle entuudestaan tuntematon juttu, mutta onneksi tuli bongattua ja kokeiltua. Sarjassamme ehdottomia juttuja lasten kanssa eikä hassumpia aikuisellekaan.

Lena from London and Beyond blog gave me a brilliant hint to go fly. I hadn't heard of Emirates Airline before but thank you, Lena, this is a must thing for families and not too bad for adults either.


Maisemat köysiradalta eivät ehkä ole vielä mahtavimmat, alue kun on tällä hetkellä melkoinen rakennustyömaa, mutta yläilmoissa on kuitenkin aina oma viehätyksensä.

The view from the cable car isn't necessarily the most magnificent, the area is quite a lot under construction at the moment but there is always that feeling you get when flying/"flying". 
Samalla Emirates-reissulla voi poiketa vaikkapa opettavaiseen, mutta todella näppärään Crystal-keskukseen, joka kertoo ympäristöasioista. Tai jos mieli tekee ostoksille, niin tästähän voi kipaista sutkakkaasti parin metropysäkin päähän Stratfordin Westfieldiin tai vaikka tutustumaan Canary Wharfin tarjontaan, mikä ei ole huono sekään. Takaisin ytimeen voi palata vaikka jokilaivalla, niin kuin me. Pysäkkejä on Thamesin varrella useammankin nähtävyyden kohdalla. 

While in East London why not visit the educational and very clever Crystal Centre to learn more about environmental issues and cities, or if you feel like shopping Westfield is only couple of stops away and Canary Wharf even closer. A nice alternative way back to the city centre is to take a river boat like we did. There are stops by the most famous tourist attractions.


Sen verran jänniä juttuja tehtiin päivän mittaan, että Taapero nukahti istualtaan junaan, eikä ollut kaukana junaunet äidilläkään. Hyvä päivä siis!

The day was so exciting that Toddler almost fell asleep sitting in the train. And it wasn't that far Äiti didn't sleep either. A good day, that is!

No comments:

Post a Comment