March 11, 2014

Kultaa - Gold

Jos ei nyt ole jo tullut kaikille selväksi, niin täällä on siis ihan oikea kevät, viikonloppuna nautittiin jopa kesäisistä lämpötiloista. Narsissien keltakultaloisto on vallalla ja osana puutarhanhoitotoimia leikkasin niitä maljakollisen tuomaan iloa ja valoa sisätiloihin. Taaperon ilme oli näkemisen arvoinen – hetken ihastelun jälkeen kuului ”kauniita kukkia”. Meillä on ihan selvästi liian harvoin leikkokukkia sisällä, tosin nyt juuri oli tulppaaneita, joiden nimen menestyksekkäästi opetin lapsoselle. Pari kestävintä tulppaania sai vielä armon jäädä narsissien kanssa samaan maljakkoon. Kiva keltaisen ja violetin yhdistelmä.

In case you haven’t heard: Spring is here and actually last weekend we enjoyed really summerlike temperatures here. Daffodils have taken control and there is yellow and gold everywhere. As a part of gardening work I cut a vaseful of them to bring joy and light in our house. Toddler’s face was worth a million when he saw the flowers – “beautiful flowers”. Obviously we don’t have flowers in our house often enough. Although we just had tulips and Toddler even learned the name of the flower. Couple of longer lasting tulips got to stay in the same vase with daffodils. Like that combination of purple and yellow.

2 comments:

  1. Nuo violetit tulppaanit sopivat todella kivasti keltaisten narsissien kanssa. Täällä ei vielä pysty omasta puutarhasta kukkia leikkaamaan sisälle. Pah :(. Ja vielä säätiedotuksessa sanottiin, että Pohjoisnavalta alkaa tuulla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No täytyy sanoa, että kyllä täälläkin viileni viikonlopun lukemista, mutta ilma tuoksuu keväisemmältä. Ihmiset ovat innolla rynnänneet puutarhoihinsa siivoamaan ja leikkaamaan oksia ja istuttamaan kukkia. Krookusten ja narsissien lisäksi pihat täyttyvät esikoista.

      Delete