March 25, 2014

Kotia koristamassa - Home Decoration

Kevät, jee jee, täällä Mies on vuoteenomana ja itsellä kurkussa sellainen tulee-eitule –tunnelma, nyt vedellään vitamiineja napaan ja villasukkia jalkaan. Sitä niin helposti kuvittelee, että aurinko tarkoittaa lämmintä, mutta ei, tuuli on vielä vilakka, ja pöpöt leijailevat kylmettyneeseen kurkkuun hui hai vain.

Springtime and the other half is already staying at home sick and I also am so-so, now extra vitamins and warm woollen socks. It is so easy to mistake that it is warm when there still are cold winds and you have all those nasty germs flying and attacking you.

Kävimme uusi koti –projektiin liittyen paikallisilla Ideal Home –messuilla eli sisustusta, pienremontointia, puutarhaa, ruokaa ja hyvää oloa. Vähän meni kyllä reissu hukkaan, kun emme oikein ole vielä varmoja, mitä oikeastaan tarvitsemme ja haluamme uuteen kotiin, eikä mitään kuitenkaan uskalla vielä oikeasti ostaa, kun kerran emme ole vielä nähneet sitä kotia valmiina. Se on jännä juttu, että vaikka olisi pohjapiirros ja mitatkin selvillä, niin vasta tilan näkeminen oikeasti vahvistaa, miten suuri ja millainen huonekalu mihinkin mahtuu, ja miten se auringonvalo nyt sitten mistäkin ikkunasta mihinkin laskeutuu. 

Tilannetta ja näyttelyyn tutustumista ei tietenkään auttanut sellainen pikkujuttu, että ihana Taapero sai aamulla ennen lähtöämme kuningasidean riisua itsensä nakupelleksi ja liukua vatsallaan alas portaita, mikä on vaatteet päällä ihan hauska juttu, ja jota hän tekee useinkin, mutta ilman vaatteita lopputulos oli, että vatsaan tuli pienehkö, mutta sitäkin kipeämpi hankauma/polttama matosta. Ja tämähän alkoi tietysti koskea heti, kun pääsimme messuille, eikä siihen auttanut mikään, ei edes ranskalaiset perunat ja kepsutti, jotka yleensä auttavat joka vaivaan, ja huuto ja kitinä oli sen mukaista.

Related to our new home project we had a quick loot at Ideal Home show. Little a bit waste as we are still not sure what we exactly need and want in our new home. Funny thing but even if you had all the floor plans and measurements you still need to see the space to really know what you can fit in the house and how is the light going to be.

Plus it didn't actually help that our lovely little Toddler thought it was a great idea to just before we left take all his clothes off and slide down the stairs on his tummy. Really funny game that he does often but usually obviously with clothes on - now this time the fun resulted in a small scratch/burn from the carpet. Which of course started to give him enormous pain the minute we got to the fair and there was no thing in that could help him, not even chippies that usually can make anything better, and crying and wining was, well, you can imagine.

Niinpä siis kävelimme melko lailla innostumatta sen pari-kolme tuntia ympäri Earl’s Courtia ja tulimme tyhjin käsin takaisin kotiin. No, otin sentään muutaman kuvan teille, jotka haluatte tietää lisää englantilaisesta sisustusmausta. Aiemminhan sitä kuvasin esittelykotien muodossa täällä.

So without any bigger enthusiasm we walked around the fair for few hours and returned home. With some pictures for all of you who want to see more of English home decoration. Some of you might remember that there were some pictures of show homes earlier here.


Kukkakuosia siis. Hyvin englantilaista. - Floral Patterns. Very English.
 Keittiöunelmia. - Kitchen Dreams.
 Tunnelmaa. - Romance.Ja muhkeaa olohuonetyyliä. - And big living room style.

Että sellainen lauantaipäivä. No, ilta sujuikin sitten mukavammissa tunnelmissa kaikkien osapuolten osalta. Miesväki pääsi grillaamaan ja temmeltämään pihalla, ja naisväki – kabareehen!

So that was our Saturday. Well, Saturday night was a bit better for everyone as guys got to barbecue and play in the garden and ladies - cabaret!

No comments:

Post a Comment