March 26, 2014

Cabaret!

Lontoohan on teatterin ja musikaalin ystävälle erinomainen kaupunki, ja esityksiä löytyy joka lähtöön. Oma viimeisin kosketukseni oli kuitenkin hiukan erilaiseen musikaaliteatteriin, nimittäin kabareehen ja burleskiin. Lähdimme tyttöporukalla katsomaan showta ja viettämään hauskaa iltaa. Ja hauskaahan meillä oli!

London as you probably know is a wonderful city for theatre and musical lovers, there is a show for everyone. My latest experience was, however, something different - cabaret and burlesque, that is. Ladies' night out and showtime!

Proud Cabaret ei edellytä, mutta rohkaisee asiakkaitaan pukeutumaan teeman mukaan, ja niinpä itse vetelin oikeinkin mielelläni 1920-luvun innoittamat vetimet päälleni höyhenpuuhkineen, käsineineen ja hiuskoristeineen, helminauhoja unohtamatta.

Proud Cabaret does not require but encourages its customers to dress up to the theme of 1920s and I was more than happy to wear a feather boa, gloves, a headband and of course pearls.
Iltaan kuului kolmen ruokalajin illallinen, alkuun bruschettaa, pääruoaksi lammasta kurpitsasoseella ja jälkkäriksi knickerbocker glory eli jätskiä, mantelikeksejä ja marjoja minulle, ystävättärien lautasilta löytyi myös parsaa ja munat benedicte, jättikatkarapuja, kalaa ja banoffeeta.
 Ja sitten se show. Upeita asuja, musiikkia, tanssia. Burleskia.

And the show. Amazing costumes, music, dance. Burlesque.
Pahoittelen, ettei minulla ole autenttista kuvamateriaalia esityksestä, sillä jätin kamerani (ihan tarkoituksella) kotiin ja kännykuvat olivat aika lailla kelvottomia, mutta ajatusta tuolta nettisivuilta. Ja menkää itse katsomaan! :)

Unfortunately I don't have any pictures of the show but I left my camera home (deliberately) but I'm sure you'll get the idea from their website. And go see the show! :)


(Alennusta ainakin grouponin kautta - Discount with Groupon, at least)

No comments:

Post a Comment