February 07, 2014

Väriä! - Colour!

Hei vaan ja taas on perjantai, viikko on kadonnut johonkin ihan kokonaan! Meillä sataa vettä, on satanut koko viikon, ja sääennuste lupaa vielä lisääkin. Somersetissä tulvii jo toista kuukautta. Tällä viikolla Lontoota on vaivannut metrolakko, jonka ansiosta kaupunki on ollut ns. hiukan sekaisin. Onneksi ei ole ollut vaikutusta meidän perheen elämään, ainakaan toistaiseksi.

It's Friday again, where did this week go? It is raining here, has been raining all week and there will be more. Somerset has been flooding for six weeks now. This week there there has been a tube strike in London which means the city is somewhat chaotic at the moment. Luckily no effect on our family, at least not yet.

Satunnaisina kuivina hetkinä on tällä viikolla ollut nähtävissä jo päivien pidentyminen ja sitä myötä alkaa jo mielessä siinnellä tuleva kevät. Kukkalähettikin oli samaa mieltä, ja kas, toimitti minulle näin upean kimpun tulppaaneja!

On occasional dry moments this week I have noticed how days get longer and longer and with more light my thoughts are already starting to fly towards spring. Flower delivery guy agreed with me and I got some pretty tulips today!

Tällaisissa värikkäissä tunnelmissa viikonlopun viettoon!

Colourful start for the weekend!

No comments:

Post a Comment