February 03, 2014

Peuhulasunnuntai - Fun park Sunday

Taas on arki ja maanantai, mitenkäs viikonloppu siellä puolella ruutua on sujunut?

It's Monday again, how was your weekend?

Meillä oli eilen sunnuntaina ohjelmassa Taaperon ihkaensimmäiset kaveripeuhulasynttärit ja menoa kyllä riitti. Kun pääsimme remupaikalle, otin Taaperon takin ja kengät ja käännyin laittamaan niitä lokeroon. Kun käännyin takaisin noin puolen minuttin päästä, oli Taapero tiessään. Hiukkasen ensin säikähdin, mutta siellähän se pieni viiletti jo pitkin seikkailurataa kavereiden kanssa.

We had out very first funpark birthday party yesterday and wow that was a lot. After we had arrived I took Toddler's shoes and coat and turned away to put them in a locker. When I turned back about 30 seconds later had Toddler disappeared. Got a bit of a fright first but there he was running the playground and track with his friends.

Tunti juoksemista, kiipeilyä, liukumäkeä, hyppimistä - huh huh. Toinen tunti synttärilounasta, ja täytyy sanoa, että olin varautunut pienoiseen kaaokseen ja sotkuun, mutta ei, nämä lapsukaiset istuivat kiltisti pöydässä ja söivät ja juttelivat ihan sivistyneesti. No, äänekkäästi sentään. Kun oli aika saada ilmapalloeläimiä, silloinkin odottivat ihan kiltisti vuoroaan. Aikamoista.

An hour of running climbing, sliding, jumping. Another hour having Birthday lunch and I must say I was expecting a chaos and mess but no, these little angels sat nicely and ate and discussed in a very civilised manner with each other. Well, maybe a bit loud but anyway. Even when it was time to get some balloon animals they waited for their turn very nicely. Imagine! 


Tarjoilutkaan eivät olleet ihan sitä perinteistä karkkia ja kakkua, vaan oli ihan hyvää yritystä astetta terveellisempään vaihtoehtoon voileipineen, porkkanasuikaleinee ja makkaroineen. Toki sitten oli myös jelloa ja donitseja dipattiin suklaakastikkeeseen.

Kun virallliset kemut olivat ohi, saivat synttärivieraat vielä jäädä peuhupuistoon. Mekin teimme kierroksen katsomassa eläimiä, ja kappas vain, siellä pupujen, marsujen, lampaiden ja kanojen joukossahan oli ihan oikea kenguru!

The Birthday menu wasn't the traditional sweets and cake but instead a healthier option was served - sandwiches, carrots and sausages. With some jelly and doughnuts dipped in chocolate souce, though.

After the official party the guests were allowed to stay in the park so we also walked around to see some animals. And what do you say, there with all the bunnies, guineapigs, sheep and chicken there was a real kangaroo!
Mangusteja - Meerkats.
Kenguru - Kangaroo.
Vaihteeksi oli ihan kaunis aurinkoinen päivä, mutta tuuli oli sen verran navakka, että plus kymmenen astetta haihtui aika nopeasti ja pipo oli ihan tarpeen. Mutta ah, aurinkoa, ihan oikeasti!

Sen verran kivaa oli, että uni tuli kotimatkalla melko nopsasti ja jatkui pitkälle iltapäivään. Melko lapsellinen viikonloppu siis tällä kertaa täällä meidän päässämme. Mitenkäs siellä?

For a change we had a lovely sunny day, with cold wind, though, and plus ten degrees didn't exactly feel that warm. But hey, sunshine, really!

We had so much fun that Toddler fell asleep pretty quickly in the car on our way home. Quite a childish weekend this time here in the UK,  how was your weekend?

No comments:

Post a Comment