February 01, 2014

Auki/Kiinni - Open/Closed

Uuden kodin sisustusta? Ei toki, ostosreissua. Täällä hiukan kauempana Lontoon keskustaa kaupat menevät viikolla kiinni hyvinkin aikaisin, jo puoli kuuden kieppeillä. Siis erikoiskaupat, lähimarkettihan on auki jopa puolilleöin. Torstai on kuitenkin poikkeus ja shoppailuaika riittää ihan peräti iltakahdeksaan asti. Pyörähtelin hiukan lähikaupungin High Streetillä ajatuksissa yhtä ja toista täydennystä.

Interior design for our new home? Oh no, shopping. Here a little bit further away from London city centre shops close quite early, already around 5.30 pm. Thursday, however, is an exception with extended shopping time until 8. I went for a stroll on High Street of a nearby town with couple of things in my mind.
Tällä kertaa ei ollut tähdet suotuisassa asennossa ja palasin kotiin tyhjin käsin. Tai no, pari synttärilahjaa sentään oli kassissa, Taapero kun on kutsuttu helmikuussa kaksiinkin peuhulasynttäreihin. Mutta tämä sovituskoppi kuitenkin jaksaa viehättää.

Stars weren't in right position this time and I came home empty handed. Well, with birthday presents as Toddler has been invited to two children's parties in February. But this fitting room is every time quite charming.

PS. Turistihan shoppailee tietysti esim. Oxford Streetillä, jossa kaupat ovat auki arkisin noin kuuteen tai seitsemään, torstaisin pidempään, tai vaikkapa Westfieldin ostoskeskuksessa, jossa shopata voi iltakymmeneen asti joka päivä.

No comments:

Post a Comment