December 04, 2013

Yksin ja yhdessä - With and Without

Viime päivien turistipostailujen perusteella taisitte arvatakin, että olen viettänyt harvinaisia lapsettomia päiviä. Mies ja Taapero olivat sukuloimassa ja minähän sitten käytin tilaisuuden hyväkseni ja sinkoilin pitkin ja poikin Lontoota jouluvalmisteluissa ja huvin vuoksi.

As you might have guessed based on the tourist blog posts lately I had a couple of childless days just for myself. Toddler was visiting family with his Father and I took the opportunity to run around London getting ready for Christmas and just for fun.

Suunnitelmissa oli myös siivota koko talo (no, imuroinhan minä...), pystyttää kuusi (hah hah) ja nukkua pitkään (heräsin joka aamu neljältä). Aina ei mene niin ihan suunnitelmien mukaan. Mutta ulkoilin paljon (jos siis kaupungilla käveleminen lasketaan), näin ja koin paljon Lontoota (ja kahvia) ja sain jouluvalmisteluja taas himpun verran eteenpäin eli ei hassumpaa, vai mitä?

I also planned to clean the house (well I did vacuum...), put up the Christmas tree (ha ha) and sleep late (woke up 4 am every morning). It doesn't always go like you plan it, does it? But I spent a lot of time outdoors (strolling down the streets), saw lots of London (and coffee) and managed to get my Christmas preparations really started. So not too bad, don't you think?

Parasta oli kuitenkin Taaperon kotiinpaluu, riemukas Äiti-huuto ja iso hali!

The best, however, was to have my Toddler back, his cheerful cry for Äiti and big hugs!

2 comments:

 1. Tuo kuva Lontoosta on niin ihana! Suunnitelmasi oli hyvä. :)
  Annoin sinulle juuri tunnustuksen, joten käyhän blogissani kurkkaamassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos tunnustuksesta :) ! On tosi hyvä kuva tuo, otin sen visitlondonin sivuilta. Siinäpä tavoitetta oman kuvaamisen kehittämiselle...

   Delete