December 05, 2013

Rakkautta on... - Love is...

Olipas mukava palata arkeen eilen aamulla Taaperon herättämänä! Erilläänoloa oli vain muutama päivä, mutta tuntuu, että pieni on kasvanut ja itsenäistynyt taas ihan huimasti. Lento laskeutui illalla pari tuntia myöhässä, mutta lapsukainen oli silti iloisella ja reippaalla mielellä. "Ei väsytä, Taapero nukkui lentokoneessa". Ja aamulla meno jatkui.

How nice it was to have Toddler home to wake me up yesterday morning! It was just few days we were apart from each other but it seems as if he has grown so much and become so independent. The flight landed two ours late in the evening but Toddler was all cheery and happy. "Toddler is not tired, Toddler slept in the airplane". And same continued in the morning.
Ja sitten on vielä tämäkin. Olen kuulkaas ihan otettu! Taika Elämän taika -blogista antoi minulle tällaisen ihanan, päivää piristävän unikkotunnustuksen:

And there is more. I'm so touched and flattered! Taika from Elämän taika blog gave me this wonderful poppy recognition:


Kiitos, Taika, tämä lämmittää!

Haluan itse antaa tämän tunnustuksen, kiitoksen ja piristyksen kaikille pienen blogini lukijoille - tässä alkutalven harmaudessa ei pieni pläjäys pinkkiä ole lainkaan pahitteeksi!

Thank you, Taika!

I wish to forward this recognition to all my readers and hope that this little splash of pink brightens up your day!

2 comments: