October 31, 2013

Halloween!!

Tänään se sitten on, Halloween! Johan sitä on odotettu, kaupat ovat pursunneet oranssia väriä, kurpitsoja, pelottavia noitapukuja isommille ja iloisempia naamiaisasuja pienemmille lapsille, hämähäkkejä, eläviä kuolleita ja niin edelleen jo ties kuinka kauan -tosin tänään oli vain rippeet enää jäljellä - ja nyt se on sitten täällä.  Taaperokin veti innoissaan aamulla kurpitsapuvun päälle päiväkotiin.

It's today at last, Halloween! Really, at last, shops have been full of orange colour, pumpkins, witches, spiders, living dead and so on for don't even know how long - although not too much left anymore in the shop today - and here it is. Our Toddler was so excited to wear his pumpkin suit this morning.

Illan hämärtyessä ja kauhun kasvaessa alkoivat noidat liikkua kaupungin kaduilla...

The night got darker and darker and we could see the witches were on the move...
 Mekin kävimme kävelemässä pätkän verran kotikatua.

We also went out for a little walk.
Oli aika innostunut pieni Taapero, voin kertoa. Juttelin muutaman naapurin kanssa ja he olivat sitä mieltä, että tänä vuonna oli selvästi enemmän Halloween-hulinaa eli tämä amerikkalainen tapa alkaa siis nyt rantautua myös tänne saarivaltioon. Ja täältä edelleen Suomeen?

Halloween jatkuu meillä vielä viikonloppunakin, siitä sitten ehkä lisää myöhemmin. Ja sitten voi varmaan jo alkaa valmistautua jouluun, vai mitä?

Toddler was pretty excited, I can tell you. I spoke to couple of our neighbours and they said this year is definitely bigger than last year so looks like this American tradition has now arrived here at the UK, too. And from here to Finland?

Our Halloween will continue this weekend, you might hear more of it later. And then we can start getting ready for Christmas, can't we?

Hyvää Halloweenia ja Pyhäinpäivää!

Happy Halloween!

No comments:

Post a Comment