September 11, 2013

Muistikirjan tuunausta - Renewing a Notebook

Kunnon bloggarilla on aina mukana paitsi kamera myös muistikirja, johon voi kirjoittaa muistiin äkilliset ideat ja inspiraatiot sekä tärkeät paikat ja nimet. Sama muistikirja palvelee luonnollisesti myös niin matkapäiväkirjana, ostoslistapaperina kuin Taaperon piirustuspaperina, kun kaivataan viihdykettä.

Ostin juuri itselleni uuden kirjasen, ihan perusmustan, kun sai niin halvalla (Sainsbury's, 99p). Se kuitenkin tuntui vaativan vähän piristystä.

A good blogger always carries a camera but also a notebook to write down the sudden inspiration as well as important names and dates. The same book also serves as a travel journal, shopping list paper and drawing paper for Toddler whenever entertainment is needed.

I recently bought myself a new notebook, plain black one (Sainsbury's, 99p) but it was screaming for something more.

Käytin tuunaukseen vaaleanpunaista pilkullista paperia, pakettinauhaa ja tarratimantteja. Apuna maanmainio Prittin rullaliima.

I used pink polka dot crafting paper, gift wrapping ribbon and adhesive diamonds. And just magnificent tape runner glue from Pritt.

Ja tällainen siitä sitten tuli.

And this is how it turned out.

Harmillisesti tuo askartelupaperi oli millin verran muistikirjan kantta pienempi ja musta reuna vilkkuu, mutta toimii kyllä silti ainakin minulle.

Unfortunately the crafting paper was about 1 mm too small and therefore you can see the black edge of the book. Well, I can live with that. 

Mitäs te tykkäätte uudistuneesta muistikirjasta? - What do you think of the decorated notebook?

No comments:

Post a Comment