September 15, 2013

Markkinahumua - Market Bustle

Eihän se sitten mennyt ihan niin kuin Strömsössä tämä meidän viikonloppu, mutta ihan mukavasti kuitenkin.

Well, didn't actually go by the plan this weekend but had a god one anyway.

Viikonlopun menovinkki oli viktoriaaniset markkinat. Viktorian ajan mukaisia markkinakojuja, hevosajelua, itsensä valokuvauttamista aikalaishepenissä ja sellaista luvattiin mainoksessa. Todellisuus oli sitten jotain ihan muuta, ei siitä sen enempää muuta, kuin että eipä tarvitse seuraavalla kerralla mennä. Onneksi Taapero ei enää paikalle päästyä muistanut puhetta hevosista, ja kun pieni vielä pääsi samaan kuvaan idolinsa kanssa (ja ajamaan pakettiautoa ja junaa ja avoautoa), ei ollut mitään valittamista.

The main goal for our weekend was to see Victorian market. Victorian stalls, horse riding, photo booth and so on, they said. Well, reality was something else, I'll just say that we won't go next time. Luckily Toddler didn't remember our chat about horses when we got there and when he got to meet his idol (and drive a van, a train and a convertible) there was no need to complain.

Paikka oli sinänsä ihan hyvä ostosten tekoon noin muuten. Ja kun kerran syksy on jo ihan selvästi tuloillaan, päätin kartuttaa kenkävalikoimaa kolmella vuodenaikaan sopivalla parilla. Kun sattui jalkaan sopivia. Tosin kun ulos katsoo, olisi kumisaappaat varmaan se paras valinta. Ja se syystakki, jota olin käynyt jo muistaakseni kolme kertaa hypistelemässä, päätyi nyt sitten myös omaan vaatekaappiin. Eli ihan hyvä saldo markkinapäivälle, sanoisin!

Place itself wasn't too bad for shopping and as Autumn really is coming I decided to increase my shoe collection with three pairs suitable for the season. However, if you look at the weather wellies might actually be the right choice. And the coat I have been looking at least on three different times now - bought that one, too. So pretty good day at the market after all, I'd say!

Miten teidän viikonloppunne sujui?
How was your weekend?

No comments:

Post a Comment