July 21, 2013

Paikallisessa - Local Pub

Oi ja voi, miten mukava viikonloppu takana, Taaperon kummitäti ja -setä kaukomailta olivat käymässä pikimiten ja voi, kuinka Taapero oli innoissaan! Juostiin ja leikittiin pallolla ja junalla ja piirrettiin ja vaikka mitä. Tänään oli sitten ikävä hetki sanoa heipat, mutta eiköhän nähdä taas pian.

What a wonderful weekend we had again, Toddlers Godmother and Godfather from far away visited us and just how excited was our little Toddler?! Running and playing with a ball and a train and drawing and what else! So sad to say bye bye this morning, hope we'll get together soon again.

Tänään iltapäivällä kävimme paikallisessa pubissa syömässä tällaisissa Tudor-jäljitelmäisissä maisemissa. Tämä on siis oikeasti 1930-luvulta eli ei Tudoreita nähnytkään, mutta hieno on silti. Ilmojen viilettyä kuvaan teille myös sisätiloja. 

Later on this afternoon we went out to our local pub for late lunch. The building is mock-Tudor style from the 1930s. Later this year when the weather gets cold again I might take some pictures of the interiors as well.

  Pubilla on oikein mukava puutarhatakapihakin, mutta siellä oli nyt sitten sunnuntai-iltapäivän ratoksi dj ja teknoälämölö raikui niin, että tyydyimme kadunpuoleiseen terassiin. Jossa oli myös hyvin mukavaa ja rauhallista, meillä kun ei tässä kylässä tuo liikenne juuri vaivaa. 

The local pub also has a really nice garden but for all the customers Sunday afternoon entertainment there was a dj there today and as techno music was just a little a bit too loud for us we decided to stay on the street side terrace. Which is also very nice and quiet, can't really say there is too much traffic here in our village.


Tässä yksi nauttimistamme herkuista, Yorkshire Pudding, joka siis ei nimestään huolimatta juuri vanukasta muistuta. Puddingin päällä on makkaraa ja ruskeaa kastiketta. Herkkua! En ole kokeillut tehdä itse, mutta resepti löytyy esimerkiksi täältä.

We had e.g. Yorkshire pudding which at least to me doesn't really look like pudding but is really tasty and delicious. Here with sausages and gravy. Haven't made this myself but the recipe can be found for example here.

Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut?

How was your weekend?

2 comments:

 1. Täällä Etelä-Savossa on kerätty mustikoita, vadelmia ja kantarelleja. Eli ulkoilua ja liikuntaa on kyllä tullut.
  Kiitos muuten mukavasta blogista. Olen aikoinaan opiskellut Lontoossa ja blogisi kautta voin muistella menneitä. Pitäisiköhän kokeilla tehdä noita Yorkshire puddinga. Niitä tuli sillon nautittuna, mutta täällä ei niitä ole saanut. Hyvää alkanutta viikkoa teille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, CurryKaneli, ja nam nam, oikeita mustikoita metsästä, täällähän mustikat ovat pensasmustikoita. Kanttarelleja en ole nähnyt, täytyypä seuraavalla kauppareissulla katsoa hiukan tarkemmin. Kerrohan sitten, miten Yorkshire puddinging teko sujui! Mukavaa viikkoa myös Suomeen!

   Delete