June 17, 2013

Vedenalaista - Under water

Eilen vietettiin siis englantilaista isänpäivää. Meillä ei ollut mitään erityisiä suunnitelmia, mutta keksimmepä sitten ihan ex tempore lähteä London Aquariumiin eli paikalliseen Sea Lifeen. Oli kyllä hieno, isot tankit ja tilavat käytävät, joilla mahtui työntämään rattaitakin ihan reilusti. Ja nythän iso turistisesonki ei ole ihan vielä käynnistynyt, joten oli muutenkin aika mukavan väljää. 

We didn't have any plans for Father's Day (yesterday here in UK) but ex tempore decided to make a visit to London Aquarium. It was just great, big water tanks and lots of space to walk around with a pram. The high tourist season hasn't started just yet so there weren't that many people there either.

Matkalla tietysti bongattiin nämä Lontoon tunnusmerkit.

On our way to the Aquarium we walked passed these London landmarks.

Big Ben ja London Eye. Ei ollut vielä suurta ruuhkaa London Eyen luona, mutta odottakaapas heinäkuuta...
Big Ben and London Eye. Not too busy, yet, but wait until July...
 
Ja sitten se varsinainen London Aquarium, ihan vaan parilla kuvalla, sillä a) kamerani ei oikein sovellu kuvaamiseen hämärässä tilassa lasin läpi ja liikkuvia kaloja ja b) unohdin ladata sen akun ennen lähtöä...

And then the Aquarium with just a couple of photos as a) my little camera is not very good  when you shoule take pics in a dark space through a glass and of fast moving fishes and b) I forgot to charge the battery...

Sisään mentiin lasisiltaa pitkin. Taapero oli jo tässä vaiheessa ihan täpinöissä.
Entrance to the aquarium is over a glass bridge. Toddler was sooo excited already at this point.
 
Vedenalaista maailmaa - Underwater world.

Hetkinen, kukas se siinä? - Hey wait a second, look who's here!
Taapero oli aivan innoissaan akvaariosta. Jokainen tankki ja allas oli maailman mielenkiintoisin, eikä pieni olisi millään halunnut lähteä seuraavalle. Vanhempien aika taisi mennä enemmänkin Taaperon katselemiseen (ja ihastelemiseen) kuin kalojen ja vedenalaiseen maailmaan tutustumiseen. Mutta aitoa iloa ja intoa oli ihana seurata.

Toddler was really excited about the aquarium. Each water tank was the most fascinating thing in the world and the little one could have spent all day watching colourful fishes. Most of the parents' time, I think, went on looking Toddler instead of the underwater world wonders. But genuine joy is a wonderful thing to see.

No comments:

Post a Comment