June 11, 2013

Superedullisia meikkejä

Vaikka kokemus on osoittanut, että usein asioiden hinnalla ja laadulla on kuin onkin jonkinlainen yhteys, sorrun aina säännöllisin väliajoin naurettavan alhaisten hintojen edessä. Mikä saikin etsimään kosmetiikkaa netistä, mutta tällainen sieltä löytyi. Ja kokeiltava oli.


Tilauksen tein maanantaina ja torstaina oli paketti toimitettu kotiin.Sorrun aina ostamaan kynsilakkoja, joita en sitten kuitenkaan laiskuuksissani käytä. No, kokeilla pitää ainakin, tuo sininen Bold Blue näyttää kynsissä (ja vähän sormissakin) tältä:


Minullahan ei kynsilakka säily kynsissä siistinä paria päivää pidempää, ei edes alus ja/tai päällyslakalla. Pesen käsiä liian usein puhumattakaan nykyisestä käsintiskaamisesta plus käytän kynsiäni milloin minkäkin tarran repimiseen, tahran poistoon tai ruuvin kiristämiseen.


Kolmannen päivän iltana lakka oli kynsien päistä hiukan (ei pahasti) kulunut ja toisen käden kynsissä oli pari isompaa kohtaa, joista lakka oli lähtenyt, mutta on sanottava, että kokeiluajanjaksona kulutus oli normaalia isompaa ainakin parin-kolmen ylimääräisen käsitiskin verran. Kesto siis ihan samaa sarjaa vaikkapa Lumenen tai L'Orealin, miksei kalliimpienkin merkkien, kanssa. En käyttänyt alus- tai päällyslakkaa.

Olin jo varautunut sinisiin sormiin, mutta lakka lähti pois kynsilakanpoistoaineella ja vanulapulla kuin unelma, todella siistiä. Oliko se sitten lakka vaiko Sainsburyn poistoaine, en tiedä, mutta lähti pois parilla pyyhkäisyllä.

Ja sitten kynnet näyttivätkin jo tältä:

 
Olen jo kokeillut noita muitakin tilaamiani tuotteita, ja ovat kyllä hintansa väärtejä. Luomiväri on ihan samaa sarjaa vaikkapa L'Orealin ja Rimmelin tuotteiden kanssa eli päätyy käyttöön. Mukana tuleva levitin tosin on ihan surkea, mutta niinhän se usein on muillakin (kalliimmillakin) merkeillä. Puuteri näyttää purkissa sävyltään hiukan kellertävältä, mutta on iholla ihan nimensämukainen translucent. Sen tuoksu on hiukan menneiltä vuosikymmeniltä, mutta toimii parin päivän kokemuksen perusteella hyvin.

Jos tämä superedullinen merkki (kaikki meikit alle £4) kiinnostaa, niin MUA löytyy täältä, tarjolla myös kotikynsitaidetta, ja toimittavat myös Suomeen.

No comments:

Post a Comment